labdarúgás, Sportmarketing — 2017/07/25 at 18:30

Mezekkel segíti a kis államokat az UEFA és a Macron

by

Az olasz sportszergyártó nyolc európai nemzeti válogatottnak biztosít felszerelést az UEFA speciális programján keresztül. A Macron az adidast váltja ebben a szerepben.

A Macron lett az Európai Labdarúgó Szövetség [UEFA] hivatalos partnere, abban a programban, amely a kis államok válogatottjai számára biztosít ingyen mezeket. A hivatalos nevén “Top Executive Programme Kit Assistance Scheme” Andorrát, Ciprust, Fehéroroszországot, a Feröer-szigeteket, Lichtensteint, Luxemburgot, Örményországot és San Marinót segíti felszereléssel.

A Macron a szerződés értelmében két kétéves cikluson keresztül – 2018 és 2020, illetve 2020 és 2022 között – szolgálja majd ki a nyolc ország felnőtt válogatottjait, U21-es válogatottjait, valamint kiemelt játékvezetőit. Az olasz sportszergyártó szorosan együttműködik a nemzeti szövetségek képviselőivel a mezek egyedi dizájnjának kialakításán. Az első garnitúrák a tervek szerint 2018. áprilisában kerülnek bemutatásra.

UEFA sceglie Macron come partner del tep TEP Kit Assistance Scheme

Macron mette a segno un altro importante colpo nel suo costante cammino di crescita sulla scena internazionale, diventando partner ufficiale della UEFA nel TEP (Top Executive Programme) Kit Assistance Scheme, il progetto che assiste le Federazioni calcistiche minori. Il programma prevede l’impegno dell’azienda bolognese per i due cicli 2018-2020 e 2020-2022.

Az UEFA 2007-ben indította a programját, amely mindegyik szövetségnek nagyjából 300 ezer euró megtakarítást jelent. A Macron az adidast váltja program hivatalos partnereként.

Forrás: uefa.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.07.25.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close