Sportmarketing, vízilabda — 2015/09/09 at 14:30

Budaörsön ismét a vízilabdáé a főszerep: II. Vízilabda Nyílt Nap és Expó

by

Szeptember 12-én második alkalommal kerül megrendezésre a Vízilabda Nyílt Nap és Expó. A Budaörsi Sportközpontba a szakmai szereplők és a sportág szerelmesei mellett azokat is érdekes programokkal várják, akik még sohasem jártak vízilabda meccsen.

Tavaly nagy sikert aratott a hagyományteremtő céllal létrehozott Vízilabda Nyílt Nap és Expó, a rendezvényre több mint kétezren látgattak el. Idén még több érdeklődőre számítanak a szervezők, mert a korábbinál kevésbé szakmai jellegű programot állítottak össze. A szélesebb közönség számára vonzó kínálatot olyan ismert vendégek is erősítik, akik – egyelőre – nem állnak közvetlen kapcsolatban a vízilabdasporttal. Az expó friss partnereként szereplő UNICEF például a sporthoz kötődő gyermekjogi kérdésekkel kapcsolatban tart felvilágosító előadást.

vizilabda-expo-2015

Két helyszínen zajlanak majd folyamatosan az események. A medencében egész nap meccsek lesznek az Expó Kupa keretében, gálamérkőzések tarkítva a legismertebb játékosok, olimpiai bajnokok, világbajnokok részvételével. A látogatóknak lehetőségük lesz a kedvenceikkel találkozni, közös fotót készíteni vagy autogramokat gyűjteni. A szárazföldi programokra a sportcsarnokban kerül sor, a tavalyinál kicsit könnyedebb témákban. Az előadások között szó lesz a 2017-es hazai vizes világbajnokságról, a 2016-ban és 2017-ben Budapesten rendezendő Bajnokok Ligája Final Six-ről, a Magyar Vízilabda Szövetség jövőbeni terveiről, bemutatásra kerül az épülő Dagály Uszodaközpont, és szakértők elemzik a sportág médiaképességét, valamint eladhatóságát.

vizilabda-expo-2015-plakat

Kattints a nagyobb képért!

A rendezvény célja a sportág népszerűsítése, a 2015/16 bajnoki szezon felvezetése, a csapatok bemutatása és a sportág kiemelt szereplőinek megszólaltatása egy családi nap keretében. A legfrissebb információk elérhetők a II. Vízilabda Nyílt Nap és Expó Facebook oldalán.

Forrás: vlv.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2015.09.09.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close