Sportmarketing, vízilabda — 2014/09/03 at 11:50

Minden, ami vízilabda: nyílt nap és expó Budaörsön

by

Szeptember 13-án első alkalommal kerül megrendezésre Budaörsön a Vízilabda Nyílt Nap és Expó.

A hagyományteremtő céllal életre hívott eseményen a hazai első osztályú klubok bemutatkozása mellett lehetőség nyílik a vízilabda nagyjaival való találkozásra is. Az érdeklődőket ezen kívül érdekes előadásokkal és színpadi beszélgetésekkel várják, ahol terítékre kerül többek között a dopping elleni harc, a sportpszichológia szerepe és az egészséges táplálkozás fontossága.

Vízilabda Nyílt Nap és Expo logó

Az eseményre a válogatott szezon befejezése után, de a klub idény rajtja előtt kerül sor. Az időzítés hátterében az a szándék áll, hogy a szurkolók ne csak a válogatottban gondolkodjanak, ha vízilabdáról van szó, hanem megismerjék azokat a klubokat is, ahol a játékosok a mindennapos felkészülésüket végzik. A szervezők szeretnék, ha a sportág nyáron, a budapesti vízilabda Európa-bajnokság során tapasztalt ünnepe kiterjedne az egész évre.

A kezdeményezést nagyon jó ötletnek tartom. Kiváló alkalom arra, hogy a vízilabda a medencén kívül is bemutatkozzon a szurkolók, az érdeklődők, a média, valamint az üzleti élet előtt. Bár Magyarországon még nincsenek hagyományai a hasonló rendezvényeknek, remélem, hogy sokan kilátogatnak rá, és lesz folytatása a jövőben is.

Az I. Vízilabda Nyílt Nap és Expó programja megtekinthető a linkre kattintva.
 

One Comment

  1. Pingback: Budaörsön ismét a vízilabdáé a főszerep: II. Vízilabda Nyílt Nap és Expó | sportsmarketing.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.09.03.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close