Sportszponzoráció, tenisz — 2015/01/06 at 16:15

Wozniacki fehérneműi Cristiano Ronaldo miatt kerültek a kukába

by

A korábbi világelső teniszezőnővel azért bontott szerződést a JBS fehérnemű cég, hogy Cristiano Ronaldo sokkal jobban teljesítő CR7 kollekciójára koncentrálhasson.

Caroline Wozniacki 2012-ben indította el saját fehérnemű márkáját a JBS-szel. Mindketten dánok, így könnyű volt kapcsolódási pontot találniuk. Cristiano Ronaldo egy évvel később csatlakozott a JBS-hez és ő is egyedi kollekciót kapott. A CR7 fantázianévvel ellátott termékeknek akkora sikere lett, hogy a cég a jövőben már nem is tud elegendő energiát fordítani Wozniacki márkájára, ezért felbontották vele a szerződést.

Caroline Wozniacki

„Reménykedtünk a piacszerzésben, de a CR7 kollekció hatása sokkal-sokkal nagyobb, mint azt álmainkban képzeltük. A vállalat számára a legjobb döntés az volt, ha megszüntetjük a Caroline Wozniackival való munkát” – nyilatkozta Morten Alstrup, a JBS igazgatója.

Cristiano Ronaldo alsónadrágok

Csavar a történetben, hogy a dán teniszcsillagnak jelentős érdemei voltak Cristiano Ronaldo JBS-hez igazolásában. „Caroline Wozniacki ez egyik indok, amiért sikerült Cristiano Ronaldót megszereznünk. Látta Caroline fotósorozatát a számára készített fehérneműben és nagyon tetszett neki” – ismerte be Alstrup.

Forrás: tennisnow.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2015.01.06.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close