Sportszemle — 2017/10/03 at 06:30

Sportszemle 2017.10.03.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Vége a sportban az alkoholtilalomnak

A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) a múlt héten hirdette ki, hogy 2018-ban mik lesznek a tiltott szerek. Nagy változások nincsenek, de az amúgy is csak néhány sportban ellenőrzött alkohol lekerült róla. Az alkohol a WADA listáján korábban szerepelt, de csak íjászatban, autósportban, motorcsónakozásban és légi sportokban volt tiltott, persze ott is csak versenyen.

Ennyit keresnek a magyar vízilabdázók, kézisek, kosarasok: itt a bérlista – Pénzcentrum

Nem csak a focisták keresik degeszre magukat Magyarországon, egy-egy kézilabdázó és kosaras is simán hazavisz 6-7 millió forintot havonta – írja a hazai csapatsportágak bérhelyzetéről készített körképében a Vasárnapi Blikk. Ugyan a pontos összegeket csak az aláíró felek ismerik, több sportoló és játékosügynök is árulkodott a lapnak.

Szívszorító önvallomás a Spartathlon magyar királynőjétől

Amikor Lubics Szilvia könyvét a kezembe vettem, azon töprengtem, hogyan lehet több mint 300 oldalon keresztül a futásról írni úgy, hogy az egy olyan ember számára is érdekes legyen, aki soha nem futott versenyszerűen, és akivel ezt a sportot már az általános iskolai tornatanára örök életre megutáltatta.

Nálunk is tarthatják az innsbrucki téli olimpiát, bajorok a vetélytársak

Kulcsár Krisztián szerint az októberi innsbrucki népszavazás után kezdődhetnek tárgyalások arról, hogy Magyarország vállalna-e szerepet a 2026-os téli olimpiai rendezésében az osztrákok mellett. A távirati iroda beszámolója szerint a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke a Digi Sport Reggeli Start című műsorában kifejtette, a 2026-os téli játékokra az elmúlt héten küldte ki pályázati felhívását a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB).

Tenisz: Ha előtte ezt mondják, azonnal aláírom – Babos Tímea – NSO

Az elmúlt hónapok eredményei alapján nem tűnt reálisnak, így Babos Tímea az elveszített döntők ellenére pozitívan gondol vissza a legutóbbi két versenyére – szerinte a québeci fináléban a tenisz, a taskentiben az érzelem számított. Babos Tímea (Fotó: Facebook) – Örül, hogy egymást követően két WTA-tornán is egyéni döntőt játszott, vagy inkább szomorú, mert egymás után két WTA-versenyen elbukta a finálét?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.10.02.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close