Sportszemle — 2017/04/27 at 06:30

Sportszemle 2017.04.27.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Minden héten vágóhíd

Az egy dolog, hogy a tao-rendszer eredményeképpen ömlik a pénz a futballba, de erre máris kitalálták a pénzszivattyú rendszert, ami rengeteg kárt okoz a gyerekek körében. Akiknek meccsenként 30-40 gólt kell kapniuk, hogy mások jól keressenek. Itt vannak a legsúlyosabb klubok.

Letették a kosárakadémia alapkövét

Rátgéber László mérföldkőnek tartja a pécsi épületet, amelyben három pálya és 400 fős lelátó lesz.

Miután lassan mindenki visszalép az olimpiarendezéstől, a NOB-nak is feltűnt, hogy valami nem oké

Az olimpiai mozgalom sosem volt olyan sikeres, mint napjainkban, ám a játékok kandidálási rendszerén mindenképpen változtatni kell Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke szerint, aki úgy vélte, már júliusra elkészülhet az a reformtervezet, amely segít a helyzet megoldásában.

Milyen kapcsolat van a főemlősök párválasztása és a Premier League

Noha a társadalom megosztott abban a kérdésben, hogy az Úr teremtményeiként vagy az evolúciós folyamat egyik produktumaként tartja számon az embert, olykor hasonlat formájában párhuzamot vonunk az állatok és magunk között: ravasz, mint a róka, erős, mint egy bivaly, két fél egymással farkasszemet néz, s egyéb ismerős aranyköpések.

Jön a videóbíró a 2018-as futball vb-n

Gianni Infantino FIFA-elnök hivatalosan is bejelentette, hogy a 2018-as oroszországi futball-világbajnokságon bevezetik a videóbírót – írja a BBC. Infantino azt mondta, azért döntöttek a bevezetés mellett, mert eddig a tesztek alapján szinte csak pozitív visszajelzések jöttek a technológia hasznosságát illetően.

A háttér, ami a sporttörténelmi magyar sikerhez kell

Interjú a Magyar Everest Expedíció 2017 szervezőügynökségének ügyvezetőjével, Azharul Vandával.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Lecseréli az adidas labdákat a Bundesliga

Derbystar lesz helyettük. Az adidas nem törte magát az együttműködés meghosszabbításáért, más céljaik vannak a labdarúgásban.

Close