Sportszemle — 2017/02/01 at 06:30

Sportszemle 2017.02.01.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ezért van a Fradi fényévekre Európától

Senkinek sem újdonság, hogy a magyar futballcsapatok működése fényévekre van a piaci alapoktól. Ennek illusztrálására tökéletes példát szolgáltatott a KPMG legújabb kiadványa, amiben a világ egyik legnagyobb könyvvizsgáló cége nyolc európai bajnokcsapat legfőbb pénzügyi mutatóit hasonlította össze.

Dárdai Pál lett az ősz edzője a Bundesligában

No Description

A futballtörténelem 20 legsokkolóbb átigazolása

2017-01-31 19:01:04 A FourFourTwo angol honlapja összeállította minden idők 55 legsokkolóbb futballtranszferét. A lista 1-20. helyezettjét tárjuk olvasóink elé. 20.

Volt F1-pilóta fiát igazolta le a Zengő Motorsport

Óriási bejelentést tett kedden Zengő Zoltán, a Zengő Motorsport csapatvezetője: a csapat történetében először külföldi pilótával, Aurélien Panisszal indulnak a WTCC-ben, a cél pedig a világbajnoki cím lesz. A 22 éves Aurélien Panis a korábbi F1-pilóta Olivier Panis fia. Zengő ezt egy élő Facebook-bejelentkezés során jelentette be.

Az Év sportolója választás után mindig nagy a sértődés

Az Év sportolója választásnak szinte minden évben sértődés a vége, nem csoda, hiszen – ahogy mondani szokták – az almát nagyon nehéz összehasonlítani a körtével. Jó döntést nem lehet hozni, az eredményeket mindenkinek el kell fogadni. Azoknak is, akik azt szerették volna, hogy Bernd Storck is kerüljön be az első három közé.

Kézi-vb: szép-szép a hetedik hely, de a világ elszaladt mellettünk | 24.hu

Se az olimpiára, se a két évvel ezelőtti katari világbajnokságra nem jutott ki a magyar férfi kézilabda-válogatott, így kiváltképp szenzációszámba ment, hogy legyőzte az olimpiai bajnok Dániát (27-25) a franciaországi világbajnokság nyolcaddöntőjében. A dánok ellen erőn felül teljesített a csapat ez nem vitás, de mi hiányzott két nappal később a hasonló iskolát képviselő norvégok ellen?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszervezetek: élesedő határidők az Új Ptk.-val és a kötelező szabályzatalkotással összefüggésben

A sportszövetségeknek kevesebb, mint húsz napja maradt arra, hogy új szabályzatokat alkossanak és ezáltal megfeleljenek a Sporttörvény követelményeinek.

Close