Sportszemle — 2016/04/27 at 06:30

Sportszemle 2016.04.27.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Fürdenek a hatalmas lében

Ez utóbbi feladat alighanem most vált aktuálissá, mert április elsejétől dolgozik Sütő András miniszteri biztosként a sportlétesítmény-fejlesztési feladatok összehangolásán. Féléves megbízása szeptember 30-ig tart, ám munkájáról többet egyelőre nem tudunk, így azt sem, az idén milyen építkezések zajlanak majd, s azok mennyibe kerülnek, mert a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium egy hete feltett kérdéseinkre nem válaszolt.

Micsoda sportszerűtlenség, Simeone túl messzire ment?

Ritka nagy sportszerűtlenség történt a hétvégi Atletico Madrid-Málaga spanyol bajnokin. Az első félidő hosszabbításában, 0-0-nál, a vendégcsapat szélsője egyedül léphetett ki a félpályától, egyenes útja volt a tizenhatosig, de akkor még egy labda berepül a pályára. A bíró megállította a meccset, és ezzel a góllal kecsegtető akciót.

Reklámarc lesz Hosszú Katinka

Szilágyi László, 2016. április 26., kedd 15:22, frissítve: kedd 15:27 A Procter and Gamble reklámarca lesz Hosszú Katinka és édesanyja, Bakos Barbara. A kozmetikai cég, a riói olimpia egyik kiemelt támogatója nemzetközi kampányt indított, amelyben világhírű sportolók mondanak köszönetet édesanyjuknak, hogy támogatták őket a siker felé vezető úton.

Hillsborough-tragédia: nem a Liverpool-szurkolók a hibásak – NSO

Az áldozatok családjainak 27 éves jogi harca után felmentették a Liverpool-szurkolókat a nem megfelelő viselkedés vádja alól. A bíróság megállapította, hogy nem járultak hozzá a beléptetőkapuknál fellépő veszélyhelyzet kialakulásához. Mint ismert, 1989. április 15-én, a Liverpool és a Nottingham Forest a Sheffield Wednesday pályáján, a Hillsborough Stadionban találkozott az FA-kupa elődöntőjében.

Az olasz meló

Amennyiben nem kerül az MLSZ-hez, abban az esetben mivel foglalkozna most? Talán zenélnék. Hatéves koromtól zongoráztam, máig meghallom a harmóniákat. De az is lehet, hogy írnék. Shakespeare nyelvén? Nem, és nem is irodalmi szinten. Csupán arra gondoltam, hogy tizenhét voltam, amikor már rendszeresen megjelentem a Budapesti Fociban. Újabban a torinói futballban jelenik meg.

Magyarországon fut a grenadai csodagyerek

Ebben az évben először kétnapos lesz a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíj, amelyre július 17-én és 18-án kerül sor a Székesfehérvári Regionális Atlétikai Központban. A fő nap július 18., hétfő lesz, de már az előző napon megrendezik a női kalapácsvetést, valamint a női 5000 métert – derült ki a keddi sajtótájékoztatón.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.04.26.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close