labdarúgás, Sportszponzoráció — 2016/02/17 at 09:50

Ezzel a labdával játsszák a 2016-os BL-döntőt

by

Az egyenes kieséses szakaszba érkezett a Bajnokok Ligája, amelynek utolsó állomása a Milánóban rendezett döntő lesz. A sorozat hivatalos sportszergyártója ezért idén olyan dizájnú labdával készült, amelyet a város világhírű látnivalói inspiráltak.

Az adidas által készített új játékszer a Finale Milano nevet kapta. A labda mintázata a Teatro alla Scala operaházat, valamint az AC Milan és az Internazionale otthonául szolgáló San Siro legendás spirális lépcsősorait is feleleveníti.

adidas-finale-milano-stadiumA labdán szereplő csillagok mindegyike különleges dizájnnal rendelkezik, de egyúttal a labda teljesítményéhez is hozzájárulnak, a borítás elhelyezkedésének köszönhetően – amely az UEFA Bajnokok Ligája logó alapján készült – varrásmentes homogén felületet nyújtva.

adidas-finale-milano

A Bajnokok Ligája legendás “csillagos labdájának” történetét, valamint a Finale Milano inspirációit az alábbi videó mutatja be.

Revealed: The new UEFA Champions League ball! See it here

Get your first glimpse of the Finale Milano – the new official match ball that will be used for the rest of this season’s competition. Find out about the history of the Star Ball by watching this video. #StarsofUCL http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=uefa Facebook: https://www.facebook.com/uefacom Twitter: https://twitter.com/UEFAcom G+: https://plus.google.com/+UEFAcom http://uefa.com

Az idei Bajnokok Ligája döntőt május 28-án rendezik a milánói San Siróban. A sorozat hátralévő részében a csapatok a Finale Milano labdával játszanak.

adidas-bajnokok-ligaja-labda-2016

Forrás: uefa.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.02.17.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close