Sportszemle — 2014/10/22 at 06:30

Sportszemle 2014.10.22.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Jó ötlet volt a pénzügyi fair play szabályzat

Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség elnöke szerint jó ötlet volt a szervezet által bevezetett pénzügyi fair play szabályzat. A francia sportvezető kedden, az európai uniós sportminiszterek római találkozóján azt mondta, hogy a korábban elképzelhetetlennek tűnő reformintézkedés bevált és sikeresnek bizonyult.

33 év után újra lehet magyar hokibíró a vébén

Gebei Péter felkerült arra a listára, amelyről kijelölik a jövő évi, csehországi A csoportos jégkorong-világbajnokság játékvezetőit. Legutóbb harminchárom éve vezethetett magyar bíró meccset az elit hoki vb-n.

Ferencváros: forradalmi edzésmódszerrel készülnek

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosnál is alkalmazzák a SAQ International által kifejlesztett forradalmi edzésmódszert, amely segít fejleszteni a játékosok gyorsaságát, agilitását és fürgeségét – számolt be a soarmagazine.co.uk. A Ferencvárosnál is alkalmazzák az új edzésmódszert A Sunderland, a Leicester City és a West Ham United korábbi fizioterapeutája, Pete Friar nemrégiben csatlakozott a zöld-fehérekhez, és egyből igyekezett is meghonosítani ezt a tréningmódszert a ferencvárosiaknál.

Ez a fordítás az egyik legnagyobb győzelem

Magyar kezdeményezésre indult el, hogy az olimpikonok versenyük után 50 évvel újra összegyűlnek a helyszínen, és a régi társakkal átélik még egyszer mindazt, amire a legbüszkébbek, ami az egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb volt az életükben. Tokiói emlékezőtúra, negyedik rész.

Dárdaiékhoz buszoztatják a magyar edzőket

Harminc, főként az utánpótlásban és az akadémiákon dolgozó szakember utazik pár napos tanulmányútra a berlini Herthához. Az edzőket az MLSZ szerdán buszoztatja ki a német fővárosba, ahol vasárnapig kísérhetik figyelemmel a Herthánál zajló munkát – minden valószínűséggel a megbízott szövetségi kapitány, az ott dolgozó Dárdai Pál közbenjárásával.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportolók a könyvespolcon

A napokban két új, sportolókról szóló kötet került a polcokra. Marti Perarnau írt könyvet Guardioláról „Pep Confidential” címmel, itthon pedig...

Close