Sportszemle — 2014/08/01 at 06:30

Sportszemle 2014.08.01.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Pozitív volt a vízilabda-Eb médiaképe

A magyar sajtóban megjelent cikkek harmada kifejezetten pozitív hangvétellel szólt a vízilabda-Eb-n szereplő magyar csapatokról – derül ki a Médianéző elemzéséből, amelyben július 14-28. között vizsgálták a hazai és nemzetközi médiumok megjelenéseit.

Izgalmas kerékpárversenyt rendeznek a föld alatt Kőbányán

Augusztus 9-én rendezik az egyik legkülönlegesebb itthoni kerékpárversenyt a Kőbánya alatti pincerendszerben. A Mofém Underworld Kupának a Maglódi út alatt húzódó járatrendszer és a felszínen lévő Merkapt Maraton Sportközpont ad otthont. A viadal nyomvonalát alkotó földalatti szakaszon a pince belmagassága változó, átlagban 2-2,5 méter, a járatok szélessége három és nyolc méter között változik, de 80 centiméter széles vasajtón is át kell majd hajtani.

A strandröplabda szépségei – képgalériával

Augusztus 2-3-án, szombaton és vasárnap rendezik meg Budapesten a strandröplabda országos bajnokság 2014-es idényének hárommillió forint összdíjazású mesterdöntőjét. Mind a férfiaknál, mind pedig a nőknél a négy mesterversenyen (Győr, Kispest, Gyenesdiás, Miskolc) legeredményesebb 16-16 páros szerzett jogot a részvételre, s a női mezőnyben akad jó néhány nemcsak ügyes, hanem szemrevaló játékos is.

Holnaptól Kaposújlakot ellepik a madáremberek

Szárnyasruha-fesztivál; Wingsuit Boogie; madárember; Kaposújlakon rendezik meg péntektől a VIII. Wingsuit Boogie nemzetközi szárnyasruha-versenyt, ahol az a cél, hogy 4000 méter magasból kiugorva 200 km/h-val minél tovább repüljenek vízszintesen a versenyzők.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bejött a Puma világbajnoki taktikája

Kimaradt a sportszergyártók óriási pénzköltési háborújából a Puma az idei labdarúgó világbajnokság során, mégis felülmúlták az értékesítési adatok a cég...

Close