Sportszemle — 2014/04/09 at 06:30

Sportszemle 2014.04.09.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A szívük és hitük elbír minden vereséggelPofozógépnek soha semmilyen bajnokságban nem jó lenni, de az sem mindegy, hogy valaki milyen módon kapja a pofonokat. Az ob I.-es Ybl amatőr vízilabdacsapat mindenki számára példa lehet, aki a fair játékot szereti: jókedvvel küzdenek a profik között, sőt, azt szeretik, hogy ha az ellenfél annyira veri el őket, amennyire csak lehet.

Embedly Powered

Pintér Attilának sikerült, ami másnak nemA válogatott szövetségi kapitánya hétfőn Telkiben találkozott az NB1-es edző karral és felvázolt egy tervet a magyar foci versenyrendszerének átalakításával kapcsolatban.

Embedly Powered

via Hir24
Eladják a Fradi-stadion nevét!A fourfourtwo.hu információ szerint nem Albert Flórián Stadionnak fogják hívni a Ferencváros új létesítményét. A klub nem is így, hanem új FTC Stadion néven kommunikálja az építményt, sőt, közben Albert Flóriánról nevezte el a Népligetben található edzőbázist.

Csak 1 méter magasak, de bárkit legyőznekA Gigantes do Norte – vagyis az Észak óriásai csapat Brazíliában , a kapus kivételével, kizárólag törpe növésű játékosokból áll, akik amellett, hogy imádnak focizni és jók is benne, az előítéletek ellen harcolnak.

Embedly Powered

Rapport Richárd a világ 50 legjobb sakkozója közöttA MOL Tehetségtámogató Program fiatal sakkozója, Rapport Richárd eddig kiváló idényt tudhat maga mögött. A magyar nagymester a hollandiai szupertorna után a Bundesligában remekelt, kiváló eredményeinek köszönhetően pedig a legfrissebb világranglistán bekerült az első 50 közé. Rapport teljesítményének értékét növeli, hogy az előtte állók névsorában nincs fiatalabb a magyar klasszisnál.

Embedly Powered

Schumacher már lát és hallTöbb helyi tudósítás szerint a december 29-i síbalesete óta, immár 100 napja kómában fekvő Michael Schumacher már a hangokra is reagál, sőt, időnként szemkontaktust is felvesz. Az olasz La Gazzetta dello Sport szerint először jobb szemével kezdte követni az előtte zajló mozgásokat, majd a bal is reagálni kezdett a különböző ingerekre.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Milyen változásokat hoz a sportegyesületek életében az új Polgári Törvénykönyv? – 3. rész

Három bejegyzésben mutatom be (i) az Új Ptk.-nak a Régi Ptk.-tól eltérő rendelkezéseit; (ii) a hasonló módon szabályozott előírásokat; és...

Close