Sportszemle — 2014/03/11 at 06:30

Sportszemle 2014.03.11.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


CR vagy Messi? Ki a világ leggazdagabb futballistája?A goal.com munkatársai összegyűjtötték a 10 leggazdagabb aktív futballistát. Az angolok osztottak, szoroztak, és végül arra jutottak, hogy a Real Madrid portugál gólvágója, Cristiano Ronaldo a legtehetősebb, Lionel Messit megelőzve. Az angolok számolgatása egyébként egészen hihető, hiszen a Forbesnál is CR-t tartják papíron a leggazdagabb aktív labdarúgónak.

Embedly Powered

Bayern: Hoeness elismerte a 18 milliós adócsalástBeismerő vallomást tett Uli Hoeness, a Bayern München német labdarúgó-egyesület elnöke hétfőn a müncheni tartományi bíróságon adóelkerülés vádja miatt indult büntetőperének első tárgyalási napján. A sportvezető a vádirat szerint (melyet Achim von Engel állami ügyész ismertetett) 2003 és 2009 között nem fizetett meg tőzsdei ügyleteken elért nyeresége után összesen 3.5 millió euró adót.

Embedly Powered

Fitneszedző lesz Svájcban az olimpiai 2. vívóA Gerevich-Kovács-Kárpáti férfi kard Grand Prix-viadal vasárnapi döntője előtt búcsúztatták el az aktív pályafutását befejező Nemcsik Zsoltot, aki egy ideje fitneszedzőként tevékenykedik Svájcban. Az egyéni olimpiai ezüstérmes, csapatvilágbajnok vívó az MTI-nek elmondta, hogy legutóbb éppen a tavalyi budapesti GP-n versenyzett, melynek 2008-ban aratott sikerével máig ő az utolsó magyar győztese.

Embedly Powered

Videó: bajnokságot és BL-sikereket ünnepelnének az új Loki-stadionbanA debreceni szurkolók mellett a DVSC játékosai és edzői is alig várják, hogy végre birtokukba vehessék új stadionjukat. Bódi Ádám, a hajdúságiak játékosa már ott szeretné ünnepelni a bajnoki címet, a szurkolók viszont Bajnokok Ligája-meccseken szeretnének ünnepelni. Tekintse meg az NSO Tv helyszíni riportját!

Embedly Powered

Forma-1: ettől tátva marad a szádTermészetesen a Forma-1-ben nem pontozzák a kinézetet, így a külcsín mondhatni nem is számít, csak a belbecs. Lehet bármennyire szép egy festés, ha használhatatlan a versenyautó, és egy világbajnok gép is lehet csúnya, erre jó példa a Brawn GP, mellyel Jenson Button 2009-ben világbajnok lett, és szinte egy szponzor sem volt a fehér autón.

Embedly Powered

via Hir24

Mocsai Lajos 60 évesA legsikeresebb magyar kézilabdaedző a Ma reggelben mesélt terveiről. Hatvanadik születésnapja alkalmából köszöntötték az M1 Ma reggel című műsorában Mocsai Lajost. A magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya elmondta, az elmúlt két napban családjával és barátaival ünnepelt. Arról is beszélt, hogy ennyi idősen számos szép emléket őriz.

Embedly Powered

Southampton: mindenáron Lipták-autogram kellett, megszereztékAz angol élvonalbeli Southampton labdarúgócsapatának két autogramvadász drukkere – Michael és Steve Morrison – a klub második világháború utáni összes játékosának megpróbálja összegyűjteni az aláírását. A „trófeák” közül Lipták Zoltáné hiányzott – a Győri ETO válogatott védője 2009 tavaszán játszott a Sotonban -, egész addig, míg a regionális Daily Echo be nem segített a Morrisonoknak.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Tartalommarketing trendek 2014-re – nem csak sportban „utazóknak”!

Az online platformok terjedése arra a szintre jutott, hogy szinte mindenki szolgáltat valamilyen tartalmat. Ezt lehet profi és hobbi szinten...

Close