Sportszemle — 2014/02/28 at 06:30

Sportszemle 2014.02.28.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Magyar erősödést is hozhat az európai kézilabda-átrendeződés?Szezon közben távozó játékosok Ljubljanában, pénzügyi gondok a Viborgnál és a Dinamo Minszknél, csökkenő költségvetés a Hamburgnál: az utóbbi hetekben számos negatív hír jelent meg a kézilabdaklubok háza tájáról. Ennek apropóján áttekintjük, hogyan fest a kép az európai kézis térképen: átrendeződés, új fellegvárak születése – és erősödő magyar pozíciók?

Embedly Powered

Minden gyerek tanuljon meg úszniMagyarország a londoni olimpián szerzett két arany- és egy bronzérmével a nemzetek között a hatodik helyen zárt úszásban. A két gyengébb olimpia, és a mélypontot jelentő 2007-es egyetlen vb-bronz után visszaszerezte a helyét a legjobbak között. A három érmet ráadásul három versenyző szerezte: Gyurta Dániel (200 mell), Risztov Éva (10 km) és Cseh László (200 vegyes).

Embedly Powered

Sdunek: Erdei remek állapotban az Eb-címmeccs előttEdzője szerint Erdei Zsolt kiváló állapotban várja a jövő szombaton Kecskeméten rendezendő Európa-bajnoki címmérkőzést. Mint ismeretes, Madár március 8-án a grúz Salva Jomardasvili ellen lép ringbe búcsúmérkőzésén. A félnehézsúlyú Eb-címmeccset az M1 és a telesport.hu is élőben közvetíti.

Embedly Powered

Az egekbe tör a Budapest FélmaratonMivel a Nike üzletpolitikája megváltozott, tizennyolc év együttműködés után a Budapest Félmaraton nevét sem viszi tovább, de a rendező Budapest Sportiroda megtalálta az utódját: szeptember 14-én már a Wizz Air Budapest Félmaratonon állnak rajthoz várhatóan több mint tizenkétezren.

Embedly Powered

via Mno
Már a neten is vehet NB I-es jegyet, aki akarA labdarúgó OTP Bank Liga pénteken rajtoló tavaszi idényében már online is megválthatják a szurkolók a belépőjegyeiket. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának csütörtöki beszámolója alapján a drukkerek a meccsjegy.mlsz.hu honlapon válthatják meg jegyeiket – bankkártyás fizetéssel.

Embedly Powered

via Hvg

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A biatlon megnövekedett népszerűsége

A szocsi téli olimpiának köszönhetően számos téli sportág szerelmese ülhetett le a televíziók elé és követhette az érdekesebbnél érdekesebb téli...

Close