Sportszemle — 2013/10/28 at 06:30

Sportszemle 2013.10.28.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Vettel 4/4: a világ királyaNegyedik éve veretlen a Forma-1-ben Sebastian Vettel, mivel most megint ő nyert, stílusosan, indiai futamgyőzelemmel, természetesen ismét meg kell emlékeznünk a sikerről egy nagyobb, őt méltató cikkben is. A kezdetekről szóló mesét és az azévi értékelést, illetve eseményeket már három éve, tavaly előtt és tavaly is ellőttük, idén zsinórban negyedszer világbajnok, így a gyökerekkel mindenki tisztában lehet.

Embedly Powered

Megdöbbentő levelet írt az elhunyt szörfös rokonaA Balatonban Siófok és Alsóörs között, meteorológiai bóják közelében megtalált szörfös egyik rokona megrázó sorokkal búcsúzott.

Embedly Powered

via Hir24

Száz edzés: a liga rögbi-válogatott súlyos vereséggel debütáltA magyar liga rögbi-válogatott története első mérkőzésén 90-0-s vereséget szenvedett Görögországtól vasárnap, a Margitszigeten.

Embedly Powered

Aki nem látta játszani, nem érti, mi a futballPuskás Ferenc előtti hódolata jeléül a Real Madrid múzeumában a legjobb magyar futballistáról nyílt külön kiállítás pénteken, csütörtökön a szobrát avatták fel, a barátok, társak pedig megemlékeztek róla. Spanyolországban 179 meccsen 159 gólt szerzett, Cristiano Ronaldóhoz mérhető.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sokatmondó márkák

A szponzoráció mára már egy olyan alapvető és életünk mindennapi részéhez kapcsolódó jelenséggé vált, amelyet nem tudunk kikerülni. S, ez...

Close