Sportszemle — 2013/08/15 at 06:30

Sportszemle 2013.08.15.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Keserédesen a világ legjobb gyaloglói köztTakács Júlia két héten belül országos csúcsot állított fel tízezer méteres gyaloglásban, majd élete első felnőtt világversenyén, a moszkvai atlétikai világbajnokságon kilencedik lett húsz kilométeren. Hogy erről a sikerről kevesen tudnak Magyarországon, az azért van, mert mindezt Júlia Takácsként, Spanyolországnak versenyezve érte el.

Embedly Powered

Magyar focicsapat jutott fel a BL főtáblájáraA bajnoki címvédő és Magyar Kupa-győztes MTK Hungária női labdarúgócsapata százszázalékos teljesítménnyel az élen végzett Bajnokok Ligája-selejtezős csoportjában Belfastban, így feljutott a főtáblára, azaz bekerült Európa legjobb 32 klubja közé.

Embedly Powered

via Hvg
Illés Béla: Próbálok visszaadni valamit abból, amit kaptamA Haladás, a Honvéd és az MTK korábbi labdarúgója, a szombathelyi csapatot üzemeltető kft. egyik tulajdonosa, az Illés Akadémia alapítója szerint játékosként könnyebbek voltak a mindennapok, mint klubvezetőként. A bunda régen és most is elkerülte, szeretné, ha a Hali az akadémiából táplálkozna a jövőben. Kicsit sajnálja, hogy a légióskodás kimaradt az életéből.

Embedly Powered

via Hir24
Szucsánszki Zita: sokat erősödtünk a nyáronAz FTC női kézilabdacsapata szeretné a megszorongatni a Győrt a hazai bajnokságban.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

NFL: a nőkért mindent!

Az NFL évek óta kiemelt figyelmet fordít a nők megszólítására. Az ide kampányuk központi eleme egy 16 oldalas melléklet a...

Close