Sportszemle — 2013/07/05 at 06:30

Sportszemle 2013.07.05.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Messit hibáztatják a Los Angeles-i gálameccs törléséértHiába adtak el 45 ezer jegyet a szerdára kiírt Messi barátai-Világválogatott gálameccsre Los Angelesben, a találkozó végül elmaradt. Az aranylabdás csatár és a szervezők egymásra mutogatnak. Messi nyári magánturnéja alatt 42 ezer kilométert utazik, így mindössze kilenc nap szabadság jut neki a felkészülés kezdetéig.

Embedly Powered

Lehet, hogy Győrbe jön a Bayern MünchenBarátságos mérkőzést játszik augusztus közepén Győrben a Bajnokok Ligája-győztes Bayern München labdarúgócsapata. A Kisalföld információja szerint Európa legjobb együttese az Audi AG közreműködésével érkezhet – várhatóan augusztus 11-én – a kisalföldi megyeszékhelyre. A lap úgy tudja: az együttestől még nem érkezett hivatalos válasz, megfelel-e számára az időpont.

Embedly Powered

Szeretnék dolgozni, de félnek tőlem25 éve még Glázer Róbert volt az egyik legünnepeltebb magyar edző, akinek irányításával 1988-ban a korábban bundacsapatnak tartott Veszprém feljutott az NB I-be. Négy mérkőzés erejéig irányíthatta a magyar fociválogatottat, 2002-ben még Magyar Kupát nyert az Újpesttel, napjainkban azonban csak Balatonfüreden tartanak igényt a munkájára. Pedig fiatalnak tartja magát, és vágyik még komoly feladatra.

Embedly Powered

via Origo

Kirúgták a FIFA-ból KameruntA Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) határozatlan időre felfüggesztette Kamerun tagságát, mert az afrikai ország kormánya beavatkozott a futballszövetség ügyeibe. A négyszeres kontinensbajnok kameruni válogatott éppen csütörtökön állt az élre világbajnoki selejtezőcsoportjában, amelyben szeptember 6-án vívná utolsó összecsapását a második helyezett líbiai csapat ellen.

Embedly Powered

via Hvg

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Tour de France számokban

Hétvégén elkezdődött a világ legrangosabb országúti kerékpárversenye. S, a legfontosabb számot már itt le kell írni, hiszen a jubileumi, 100....

Close