Sportszemle — 2013/02/04 at 06:30

Sportszemle 2013.02.04.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Nyilasi Tibor bekerült az UEFA futballbizottságábaA 70-szeres válogatott Nyilasi a testületben olyan egykori kiválóságokkal dolgozhat együtt, mint a portugál Luis Figo, a montenegrói Dejan Savicevic, az olasz Demetrio Albertini, a spanyol Fernando Hierro vagy éppen a horvát Davor Suker.

Embedly Powered

via Mno
Janics névházassággal akar szerb lenni?A Bors úgy tudja, Janicsa Natasa elválik férjétő l, Andrian Dusevtől, hogy aztán névházassággal kijátszva a szabályokat megszerezze a szerb versenyengedélyt. Bár Janics szerb állampolgár is, elvileg két évig még nem versenyezhet szerb színekben a világversenyeken, mert a szerb kajakszövetség nem fizette ki a magyar szövetség által kért 150 ezer eurós költségtérítést.

Embedly Powered

MOM néven nyit újra a budai SportmaxHamarosan MOM Sportcsarnokra változik a XII. kerületben található Csörsz utcai Sportmax csarnok neve, miután az önkormányzat és az ingatlant eddig bérlő Sportmax Kft közötti bérleti jogviszony december 31-én megszűnt. Váczi János, a kerület alpolgármestere blogjában arról írt, hogy a létesítmény üzemeltetésére az önkormányzat Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont Kft.

Embedly Powered

via Index
Császár nem tudja, meddig bírja még Gondolom, minden porcikája a Tata elleni Magyar Kupa-negyeddöntőt kívánta egy héttel a vb-menetelést követően. – Á, biztos volt, hogy még nem lépek pályára szerdán. A világbajnokságról hazatérő játékosok tovább pihenhettek, de nem csak emiatt maradtam ki a keretből. Még mindig nyögöm a Spanyolországban összeszedett betegséget.

Embedly Powered

via Mno
Hol vannak a saját nevelésű madridiak?Alfonso Pérez – “művésznevén” csak Alfonso – a kilencvenes években emblematikus alakja volt a spanyol futballnak. Szombaton Debrecenben járt, és elmondta a FourFourTwo-nak, hogy Madridban a közönség saját nevelésű futballistákat szeretne látni, nem zsoldosokat. Amint arról tegnap már beszámoltunk, Alfonso és Francisco Pavón a debreceni Joma-szaküzlet megnyitójára érkezett a cívisvárosba a spanyol sportszergyártó cég nagyköveteiként.

Embedly Powered

Nem túl etikus dolog elmenni – interjú Kökény Roland olimpiai bajnok kajakozóvalKökény Roland 37 évesen, harmadik olimpiáján ért fel a csúcsra, Dombi Rudolffal az oldalán a kajak kettesek 1000 méteres londoni döntőjében nyert aranyérmet. Nemrégiben mégis arról lehetett olvasni, hogy a visszavonulást fontolgatja, mert a klubja eddigi szponzora nem támogatja tovább az esztergomi egyesületet. A döntést várhatóan napokon belül meghozza az olimpiai és Európa-bajnoki címvédő kajakos.

Embedly Powered

via Origo

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.02.01.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close