labdarúgás, rövidhír, Sport PR — 2011/03/08 at 13:36

Jótékony célokra ajánlotta fel a helyét a Middlesbrough mezszponzora

by

A Middlesbrough mezszponzora egy hétre átadta a felületet a Marie Curie rákbetegekkel foglalkozó alapítványnak, hogy segítse a szervezet adománygyűjtését.

Az angol második vonalban szereplő Middlesbrough csapata március 1-től mondhatja mezszponzorának a zálogházakat működtető, valamint aranyfelvásárlással foglalkozó Ramsdens-t, a szurkolóknak azonban nem volt sok idejük megszokniuk a cég logóját kedvenceik mezén, mert a Ramsdens szinte azonnal nemes célokra ajánlotta fel a felületet. A Middlesbrough játékosai a szombati bajnoki után a mai mérkőzésre is a Marie Curie Cancer Care emblémájával díszített felsőben futnak ki a pályára.

Az egyesület további támogatást nyújt az alapítványnak azzal, hogy adománygyűjtést szervez a szurkolói körében, valamint a Marie Curie egyik helyi ápolónőjét kérte fel, hogy a meccslabdával a kezdőkörbe kísérje a csapatokat a ma esti hazai bajnokin.

„Ez az első alkalom, hogy megjelenhetünk az angol liga egyik csapatának a mezén. A Ramsdens csodálatos lehetőséget adott nekünk, hogy felhívjuk a figyelmet a létfontosságú munkára, amit a helyi közösségben, illetve szélesebb körben végzünk” – nyilatkozta Glenis Owen, a Marie Curie alapítvány nővére.

Marie Curie Cancer Care az Angol Labdarúgó Liga hivatalos jótékonysági partnere, egy 1948 óta működő intézmény, amely halálos betegek számára biztosít ingyenes otthoni ápolást. Nagy-Britannia szerte ezen a héten tartják a Marie Curie hetet, amelyhez a liga mind a 72 klubja csatlakozott különleges felajánlásokkal.

Forrás: football-league.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

NFL kollektív szerződés: a tárgyalások folytatódnak

A meghosszabbított határidőig sem született megállapodás az NFL-csapatok tulajdonosai és a játékosok érdekvédelmi szervezete között az új kollektív szerződést illetően,...

Close