Sportszemle — 2018/02/19 at 06:30

Sportszemle 2018.02.19.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Gyurta Dániel: Nem engedem el az úszást! – NSO

Nem múlik Gyurta Dániel szerelme: bár az olimpiai bajnok úszó a pjongcsangi olimpián már sportdiplomáciai feladatokat lát el, az úszást és a versenyzést továbbra is fontosnak tartja. Gyurta Dániel továbbra is fontosnak tartja az úszást – Mióta van itt, Pjongcsangban? – Február másodikán jöttem, vagyis most már két hete.

Hiába a pénzeső, sorsára hagyják a taórendszer trójai falovát?

Akár az enyészeté is lehet a stadionfejlesztési program egyik első projektjébe még 2012-ben bekerülő szigetszentmiklósi aréna, amelyet mintegy 3,5 milliárd forintból építettek volna fel, és nemcsak modern formavilágú, hanem környezettudatos is lett volna. Lehangoló látvány fogadott minket, amikor a Budapesthez közeli városban jártunk: kiderült, hogy a kivitelező épp a múlt héten vitte el utolsó daruját a területről.

NB I: az MLSZ gazdasági igazgatója tisztázta a „fizetéskérdést” – N

Az MLSZ gazdasági igazgatója, Gudra Tamás a Sport TV Mai helyzet című műsorában beszélt arról, hogy a közelmúltban két adat is megjelent a Magyarországon játszó labdarúgók fizetésével kapcsolatban. Az egyik szerint 2.5, a másik szerint 1 millió forintot keresnek. A szakember elmagyarázta, mi a különbség a két adat között.

Ambros Martín váratlan távozása és ami mögötte van

A magyar szurkolói néplélek azt sem tudja elviselni, ha az addig szeretett és agyonajnározott edző a szomszéd kerületbe megy dolgozni. Azt meg különösen nehezen veszi be Hungária, ha egy magyar klubot irányító spanyol edző az ősellenség Románia szövetségi kapitánya lesz és a „mi lányaink” ellen készíti fel a románokat.

Ahol az otthon, ott a haza?

Most akkor tényleg felírjuk a margitszigeti márványtáblára, hogy Parkes Rebecca, alá pedig, hogy Rybanska Natasa? Amennyiben megelőlegezzük, hogy a női vízilabda-válogatott a közeljövőben újabb világversenyt nyer – 2016-ban januárjában Eb-aranyérmesek lettek -, továbbá azt, hogy az Európa Kupán magyarként szereplő két honosított pólós a keret tagja volt, akkor bizony igen a válasz.

FIFA: jöhet a fizetési sapka, megszűnhet a téli piac – NSO

Jelentős változásokat vezetne be a labdarúgás terén Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke. Az olasz szakember 11 pontból álló tervezetét február 28-án tárgyalja a FIFA bizottsága. A francia L’Équipe sportnapilap szerint Gianni Infantino tervezete tartalmazza a játékosok kölcsönadásának korlátozását, a fizetési sapka bevezetését, valamint a téli átigazolási időszak eltörlését.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Tovább erősít az NBA a virtuális valóságban

Még több NBA-mérkőzés és extra tartalom lesz elérhető a virtuális valóságban. A hétvégi All Star gálát is VR-ben élvezhetik a...

Close