Sportszemle — 2018/02/16 at 06:30

Sportszemle 2018.02.16.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Képzés vagy eredmény? A magyar foci kulcskérdését feszegettük

A labdarúgás történetében leginkább azon játékosok nevei (Puskás Ferenc, Diego Maradona, Franz Beckenbauer, Johan Cruyff, Pelé) maradtak fenn, akik művészek voltak az iparosok között, akik érvényre tudták juttatni a bennük rejlő zsenialitást. Ez, azaz az önkifejezés fontossága olvasható Bartus László: Varga Zoli disszidál című könyvében is.

Légiósok: Európa? MLS? NB I? Dzsudzsák jövőjéről menedzsere beszélt

Az Egyesült Arab Emírségekben futballozó Dzsudzsák Balázst, a Ferencvárost erősítő Varga Rolandot és az RB Leipzig által a dunaszerdahelyi DAC-nak kölcsönadott Kalmár Zsoltot is képviselő Vörösbaranyi József volt a Digi Sport Reggeli start című műsorának vendége. A játékosügynök mindhárom labdarúgó jövőjéről szót ejtett.

Ruhacsalással vádolják a brit szkeletonosokat

A gyorskorcsolyázóknál a ruha színét hozták ki a legfontosabb tényezőnek, aki kékben indul, és el is hiszi, hogy ettől gyorsabb lesz, az tényleg beelőzheti a többieket. Abban a számban nem lett ebből botrány, a szkeletonosoknál viszont alakul egy szintén kék dressz miatt: A második, harmadik edzést is Dominic Parsons nyerte, aki a negyediken csak hét századra volt az elsőtől.

Szalai: Ki tudja, hány ehhez fogható pillanatban lesz még részem

A német labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában a Hoffenheim csatára, Szalai Ádám duplázott korábbi csapata, a Mainz ellen. A 42-szeres magyar válogatott támadóval terjedelmes interjút közölt a klub honlapja. Szó esett a Schalke elleni hétvégi rangadóról, és a szurkolók szeretetéről, amely az utóbbi hetekben körülveszi bombaformában futballozó magyar játékost.

Egy Xanaxot megettem volna – mondta az őrült hajráról a kosárkapitányunk

Vízilabdázásunk géniuszának, Faragó Tamásnak a véleménye megint eszünkbe jutott, ezúttal a szerda esti magyar-litván után. Egy beszélgetésünk során kifejtette, a női játékosok képesek egyik pillanatról a másikra, minden előzmény nélkül teljesen szétesni. Kosárlabda-válogatottunkkal Miskolcon éppen ez történt az Eb-ről döntő selejtezőn: 16 ponttal vezetett a megvert, levert litvánok ellen, de mire kettőt pislogtunk volna, már öt pont hátrányban volt az utolsó percekre.

Férfi kézi Eb: fesztiváljelleget ígér a magyar-szlovák pályázat – N

Az Európai Kézilabda-szövetség oldalán hivatalosan is elérhetővé váltak a 2022-es és 2024-es férfi kézi Eb pályázati anyagai. A magyarok mindkettőre Szlovákiával közösen kandidálnak, a két főváros, Budapest és Pozsony mellett Veszprémben, Szegeden, Debrecenben és Kassán lennének mérkőzések. „A kézilabdázás iránti szenvedélyben egyesülve Közép-Európa két szomszédos országa nagyot gondolt, és összefogott egy régóta várt álom megvalósulásáért.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A hét sportos állásai (2018/7. hét)

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.

Close