Sportállás — 2018/02/08 at 14:50

A hét sportos állásai (2018/6. hét)

by

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.


PR munkatárs

Magyarország legnagyobb szabadidősport eseményeihez kapcsolódó média és PR kapcsolatok ápolása az események profiljához és célcsoportjaihoz kapcsolódó új médiapartnerek felkutatása médiatámogatói szerződések előkészítése és megkötése médiapartnerek és sajtó kiszolgálása részvétel a stratégiai PR tervek elkészítésében és megvalósításában honlapok szerkesztése, tartalmuk frissítése események helyszínén a PR feladatok koordinálása Elvárásaink: szakirányú végzettség hasonló

SharePoint Administrator

To support the Infrastructure & Operations Department within our IT Subdivision, FIFA is looking to recruit a very analytical and organised SharePoint Administrator.

Vezetői gyakornok

12 hónapos ütemterv, mely alatt az alapvető értékesítési feladatoktól az osztályvezetői, központi teendőkön át, az áruházvezetői kompetenciák elsajátításáig tart a program A képzés eredményeként egy átfogó, hasznos tudással rendelkező kollégát képzünk, akinek lehetősége lesz a kompetenciájának megfelelő pozícióban dolgozni a Hervis kötelékében Cél: a jövő vezetőinek képzése A modulok felépítésének köszönhetően nem szükséges munkatapasztalat.

Boltépítő

Sporttáplálék kiegészítők kereskedelmével foglalkozó, dinamikusan fejlődő cégünk Boltépítő munkatársat keres azonnali munkakezdéssel, teljes munkaidőben. A BioTechUSA közel 700 alkalmazottal, 130 franchise üzlettel, és közel 70 országra kiterjedő forgalmazói hálózattal Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő sportcélú minőségi táplálék-kiegészítők gyártója és forgalmazója. Küldetésünk a sport és az egészséges életmód népszerűsítése és támogatása.

 

További sportos állásokért, irány a folyamatosan frissülő Karrier a sportban oldal »

Álláshirdetés beküldése ezen a linken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2018.02.08.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close