Sportszemle — 2018/01/30 at 06:30

Sportszemle 2018.01.30.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Öngyilkosság nekifutásból

Ez nem sport, ez öngyilkosság nekifutásból – bárki, amikor először néz le egy síugrósánc tetejéről. Az emberi test érdekes jellegzetessége, hogy ha 100 km/óra körüli sebességgel elemelkedik a talajtól, majd 100-200 méter repülés után újra földet ér, hajlamos meghalni, vagy legalábbis borzasztóan összetörni magát.

Mészöly Kálmán: a csupaszív ember, aki sosem tagadta meg önmagát

Sztorik az MLSZ-életműdíjas, Eb-bronzérmes legendáról. Szpíker Korner Gundel Takács Gáborral.

Miért árazzák túl a klubok a magyar labdarúgókat?

Az elmúlt két hétben több NB I-es csapatot irányító szakember is megemlítette: nemcsak kevesen vannak az igazolható magyar játékosok, de még drágák is. Legsarkosabban Bódog Tamás fogalmazott. „Sajnos látni kell, hogy a magyar futballisták ára abnormálisan felment, a külföldi futballistákat olcsóbban meg lehet szerezni, mint a magyarokat.

A Real BL-győztese ezúttal is szívesen jött Magyarországra – NSO

José Emilio Amavisca, a Real Madrid korábbi támadója ezúttal is szívesen jött hazánkba, ahol minden mérkőzést komolyan vett, mert imádja a futballt, amely meglátása szerint rengeteget változott az elmúlt húsz esztendőben. José Emilio Amavisca igyekezett mindig szép játékkal elkápráztatni a szurkolókat (Fotó: Földi Imre) – Szólíthatom kollégának?

Nagy László nem fogadja el magyarázatként a fáradtságot

Nagy László, a Telekom Veszprém 37. születésnapja előtt álló csapatkapitánya a svéd válogatottat nem várta a legjobb négy közé a vasárnap zárult kézilabda Európa-bajnokságon, a 34 esztendős cseh gólkirály Ondrej Zdrahalával kapcsolatban pedig az a véleménye – egy kicsit magára is célozva – hogy a pályán nem a kor, hanem a teljesítmény számít.

Nagy botrány van Simona Halep ruhája miatt

Kínából rendelt márkázatlan dresszben játszotta szombaton az Australian Open női döntőjét az akkor még világelső román teniszező, Simona Halep. A furcsa helyzet annak köszönhető, hogy tavaly év végén lejárt a szponzori szerződése az Adidasszal, és a folytatásról nem tudtak megállapodni. A világsajtó és több egykori teniszklasszis fel van háborodva.

Férfi kézi Eb: „Olyan, mint egy szörny” – hősként ünneplik Sterbik

Hősként ünneplik a spanyolok Sterbik Árpádot, miután férfi kézilabda-válogatottjuk megnyerte az Európa-bajnoki döntőt vasárnap este Zágrábban, a vajdasági születésű kapust pedig a mérkőzés legjobbjának (MVP) választották. Sterbik Árpád remek teljesítményt nyújtott a spanyol kapuban (Fotó: AFP) A spanyol csapat ötödik alkalommal szerepelt a kontinenstorna fináléjában, és négy vereség után először nyert – 29-23-ra legyőzte Svédország együttesét.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2018.01.29.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close