Sportszemle — 2017/12/22 at 06:30

Sportszemle 2017.12.22.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Férfi kézi: Lehet, hogy egy-két varázstrükköt be kell vetnem – Vran

A 2018-as Európa-bajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Ljubomir Vranjes a horvátországi kontinensviadal hivatalos Instagram-oldalán adott élőben interjút, melyben a Veszprémről és természetesen a magyar nemzeti együttesről is beszélt.

László Csabával csak „ijesztgettek”, de azonnal leülne a válogatott kispadjára

„Sok pozitív visszajelzést kaptam, de konkrétan nem tárgyaltam az MLSZ vezetőivel. Már Dárdai Pál kinevezése előtt velem “ijesztgettek”, az elején még nagyon beleéltem magam, de azóta már reálisan nézem a dolgokat, és a legutóbbi választás előtt már nem is vettem komolyan a pletykákat.

Hárommillióért hívja sörözni a drukkereket a PL-csapat játékosa

A Huddersfield védője így köszöni meg a biztatást az idegenbe is elutazó szurkolóknak.

A „magyar lelemény” rákként burjánzik a taó testében

A társaságiadó- (taó-) rendszer életre hívása óta 360 milliárd forintnyi közpénzről mondott le a magyar állam – az idén 82-92 milliárddal nőhet is az összeg -, a hasznosulására viszont senki semmilyen garanciát nem vállalt – olvashatók a szikár, tényszerű szavak a Magyar Narancs legfrissebb számában a témáról megjelent hosszú, elemző írásban.

Puskás-stadion: „már érezhető, különleges lesz” – így áll az építke

A magyarepitok.hu terepbejárást tartott az épülő új Puskás-stadion területén, és számos fotóval illusztrált beszámolóban adott helyzetjelentést az építkezésről. „Az ütemtervnek megfelelően halad az új Puskás Ferenc Stadion kivitelezésével a Magyar Építő Zrt. és a ZÁÉV Zrt. alkotta konzorcium – írja a Magyar Építők építőipari portál.

Armstrong: Ha Froome indul a Touron, rémálom lesz neki

Ha nem tiltják el Chris Froome-ot doppingügye miatt, akkor is nehéz helyzetbe kerül a kerékpáros. A Tour de France-on folyamatosan támadni fogják a szurkolók, véli Lance Armstrong, a dopping miatt hét Tour-győzelmet bukó exbringás. Froome-ról a múlt héten derült ki, hogy egy a Vuelta a Espanán levett doppingmintájában a megengedett szalbutamolérték kétszeresét mutatták ki.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.12.21.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close