Sportállás, Sportmunka — 2017/12/14 at 14:50

A hét sportos állásai (2017/50. hét)

by

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.


Adjunktus – Sportgazdasági és Döntéstudományi Kutató Központ

A a “Közalkalmazottak jogállásáról szóló” 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet Testnevelési Egyetem Sportgazdasági és Döntéstudományi Kutató Központ adjunktus munkakör betöltésére. A közalkalmazotti jogviszony időtartama: Határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony Foglalkoztatás jellege: A munkavégzés helye: Budapest, 1123 Budapest, Alkotás utca 44.

Sí- és snowboardoktató

IMÁDOD A TELET? SZERETED A TÉLI SPORTOKAT? Szívesen dolgoznál egy lendületes, fiatal csapatban? Jelentkezz most! Légy Te is a Sípark csapatának tagja! Ne feledd! Versenyképes és kiemelt fizetést kínálunk, azonnali munkakezdéssel. A jelentkezéseket folyamatosan várjuk.

Eladó

szeretsz és tudsz is csapatban dolgozni a foci a szenvedélyed kedves, vásárlóbarát a személyiséged és türelmes vagy előny ha van kereskedelmi tapasztalatod az angol nyelvtudásnak is örülünk Amit kínálunk: tanulási és fejlődési lehetőség előre lépési lehetőség lendületes, fiatalos környezet alapfizetés + teljesítmény függő bónusz rendszer Jelentkezés: Ha felkeltettük érdeklődésedet jelentkezz fényképes önéletrajzoddal, pozíció, illetve annak megjelölésével, hogy honnan értesültél az állásról, a “JELENTKEZÉS AZ ÁLLÁSRA” gombra kattintva.

Vezető úszásoktató

Az Iron Aquatics egy olyan program, amely több, nemzetközi helyezést magáénak tudható élsportolók felkészülésének biztosít megfelelő szakmai támogatást. A Learn to swim program 2017 tavaszától az úszástudással még nem rendelkező gyerekeket célozza meg. A vízen való megismerkedésen át, az egyes úszásnemek alap mozgásformáinak elsajátításán keresztül a „Learn to Swim” elnevezésű program a versenysport kapujáig kíséri el a gyerekeket.

 

További sportos állásokért, irány a folyamatosan frissülő Karrier a sportban oldal »

Álláshirdetés beküldése ezen a linken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.12.14.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close