Sportszemle — 2017/12/08 at 06:30

Sportszemle 2017.12.08.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Vége a Millenárisnak, eltűnik a magyar sport bölcsője

Vége a Millenárisnak, eltűnik a magyar sport bölcsője – Az új korcsolyaközpont a 121 éves kerékpárpálya helyén épülhet fel, pedig öt évvel ezelőtt Orbán Viktor ígérte be a felújítást. Innen indult a magyar futball, ez lett a kerékpárosok törzshelye és egyetlen pályája.

„Miklós Edit olimpiai éremszerzési esélye teljes mértékben reális”

Kiváló teljesítménnyel, tizennegyedik hellyel tért vissza súlyos sérülése után Miklós Edit a sípályákra; a téli olimpiai győzelemről álmodozó magyar sportoló teljesítményéről, helyzetéről, illetve a magyar síválogatott téli olimpiai reményeiről beszélt Stark Márton alpesisí-kapitány, Miklós Edit korábbi edzője csütörtök reggel a Digisportnak. Az első és legfontosabb, hogy Miklóson kívül két másik versenyzőnk szereplése is biztosnak látszik az alpesi szakágban Phjongcshangban.

Könyv jelent meg a magyar futball megmondóemberéről

Mi is hallottunk már húzós sztorikat Urbán Flóriánról, kíváncsian várjuk, ezek bekerültek-e a műbe.

Cristiano Ronaldóé az Aranylabda, beérte Messit

2016-ban szinte mindent vitt Cristiano Ronaldo, megnyerte a Bajnokok Ligáját a Real Madriddal és Európa-bajnok lett a portugál válogatottal – nem véletlen, hogy év végén megszerezte negyedik Aranylabdáját. Talán ő sem gondolta, hogy 2017 ezt überelni fogja, vagy csak hogy ugyanolyan kiváló lesz, de így történt.

Jégkorong: „Ha valaki pénzt akar keresni, nem Fehérvár az egyetlen

Lassan megedződik az igazgató, Szélig Viktor, hiszen túlesett az első edzőváltásán a Fehérvár AV19-nél… Beszélgetés következik időzítésről, hiányérzetről, kapcsolatokról és a nagy előd példájáról. Szélig Viktor birkózik a feladattal, ugyanakkor tisztában van vele, hogy ez nem egyemberes show (Fotó: Nemzeti Sport) – Mit takar az, hogy Benoit Laporte-tal januárban szerződést hosszabbítottak, novemberben meg elbocsátották?

Szibériai hideg lehet a téli olimpia ünnepségein

A zord időjárás csak egy dolog, de a 35000 nézőnek nem lesz hova menekülnie a szél elől.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A hét sportos állásai (2017/49. hét)

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.

Close