Sportállás, Sportmunka — 2017/12/07 at 11:30

A hét sportos állásai (2017/49. hét)

by

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.


Vezető úszásoktató

Az Iron Aquatics egy olyan program, amely több, nemzetközi helyezést magáénak tudható élsportolók felkészülésének biztosít megfelelő szakmai támogatást. A Learn to swim program 2017 tavaszától az úszástudással még nem rendelkező gyerekeket célozza meg. A vízen való megismerkedésen át, az egyes úszásnemek alap mozgásformáinak elsajátításán keresztül a „Learn to Swim” elnevezésű program a versenysport kapujáig kíséri el a gyerekeket.

Stratégiai beszerző

A Teqball cégcsoport budapesti székhelyű leányvállalatának csapatbővülése folytán munkatársat keresünk a fenti pozícióba. A Teqball Kft-nél egy fiatalos, lendületes csapat vár rád, ahol új, innovatív dolgokkal ismerkedhetsz meg. A Teqball az az eszköz, ami mind a profi focisták, mind az amatőr sportbarátok számára kiválóan alkalmas a technikai tudásuk, a koncentrációs készségük és az állóképességük fejlesztésére!

Outdoor szaktanácsadó

Sportos az életmódod? Tedd a munkád is azzá, élj a hobbidnak nap mint nap, egy jó csapatban! Ha szeretnéd a hétköznapjaid is az outdoor sportok világában tölteni jelentkezz most és légy valamely lelkes Dockyard csapatunk tagja! Üzleteinkbe a túra, vitorlázás, síelés és snowboard iránt érdeklődő eladókat keresünk.

Úszásoktató

Az Iron Aquatics úszásoktatókat keres. Az Iron Aquatics egy olyan program, amely több, nemzetközi helyezést magáénak tudható élsportoló felkészülésének biztosít megfelelő szakmai támogatást. A Learn to Swim program 2017 tavaszától az úszástudással még nem rendelkező gyerekeket célozza meg.

 

További sportos állásokért, irány a folyamatosan frissülő Karrier a sportban oldal »

Álláshirdetés beküldése ezen a linken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.12.07.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close