Sportállás, Sportmunka — 2017/12/01 at 11:20

A hét sportos állásai (2017/48. hét)

by

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.


Régiós menedzser

A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) közhasznú civil szervezet, Magyarország egyik legnagyobb és legnépesebb gyermek- és ifjúsági civil szervezete. Az MDSZ az iskolarendszer meghatározó szereplője mind az iskolai sport és tehetséggondozás, mind pedig az egészségfejlesztést szolgáló iskolai mozgásprogramok tartalmi fejlesztése, szervezése terén.

CSR menedzser

A Szerencsejáték Zrt. CSR menedzser munkatársat keres. FELADATAI A Szerencsejáték Zrt. Marketing és Kommunikációs Igazgatósága CSR menedzser munkatársat keres.

Ruházati eladó

Az ADP SPORT sportruházati üzleteibe azonnali kezdéssel keresünk RUHÁZATI ELADÓKAT teljes munkaidőben, hosszú távra! Diákok számára alkalmi munkát is tudunk biztosítani! Elvárások: kereskedelmi gyakorlat, jó kommunikációs készség, fiatalos, igényes megjelenés, csapatszellem kereskedői szemlélet Juttatások: bejelentett, teljes munkaidős állás, munkaruha, folyamatos szakmai képzések, igényes környezet, színvonalas munkahely, versenyképes, bónuszrendszerrel kiegészített jövedelem Munkavégzés helye: Pólus Center, Auchan M5 Soroksár, Auchan Dunakeszi butiksor Jelentkezés: Amennyiben szeretnél a világ legismertebb sportmárkáival (Nike, Adidas, Under Armour) dolgozni, küldd el önéletrajzodat!

Key Account Manager

Folyékonyan beszélsz angolul és ezt a tudást szeretnéd kamatoztatni a munkádban is? Van tapasztalatod az értékesítésben vagy szívesen kipróbálnád magad benne? Ha igen, akkor TÉGED keresünk! Magyarország több évtizedes múlttal rendelkező, a GEPIDA kerékpárokat gyártó vállalata keres magas színvonalon teljesíteni képes munkatársat az alábbi pozíció betöltésére: Feladataid lesznek: Teljes körű export értékesítési tevékenység, vevőkapcsolatok alakítása angol nyelven elsősorban telefonon és e-mailen keresztül Éves értékesítési terv előkészítése, kidolgozása, végrehajtása.

 

További sportos állásokért, irány a folyamatosan frissülő Karrier a sportban oldal »

Álláshirdetés beküldése ezen a linken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.12.01.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close