Sportszemle — 2017/11/22 at 06:30

Sportszemle 2017.11.22.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Michelisz karrierje legnehezebb estéje volt a makaói

Ebben a szezonban már sokadszorra ért pozitív meglepetésként a Honda teljesítménye. Ahogy azt a Makaót felvezető blogomban is írtam, miután a Citroënek 70 kilóval könnyebbek voltak nálunk a büntetősúlyozás miatt, előzetesen arra számítottam, hogy az időmérőn csak a 4-6. hely lehet elérhető számunkra erőből. Ehhez képest sokkal gyorsabbak voltunk, és már a szabadedzéseken kiderült, hogy kb.

„Fucsovics a világ harminc legjobbja közé is bekerülhet”

A kudarc olykor sikerre vezet, harsogta a Fucsovics Márton mögötti molinó. Az első számú magyar teniszező kedden Budapesten tartott sajtótájékoztatót, az üzenet pedig akár annak is szólhatott, hogy néhány éve az egyik magyar szövetségi kapitány még azért vágta ki a Davis-kupa-keretből, mert a sportoló inkább az éjszakai életben ficánkolt, mintsem a pályán.

Katar könyörög a szomszédainak, engedjék el polgáraikat a 2022-es foci-vb-re

Rutimunkára indult, hat napja nincs hír az ARA San Juan legénységéről. Pár napon belül elfogyhat az oxigén a fedélzeten és a hajótest sem bírja sokáig a mélytengeri nyomást. Az idő a mentőcsapatok ellen dolgozik.

Ingatlancsalás miatt nyomoz az indiai rendőrség Marija Sarapova ellen

Az ötszörös Grand Slam-győztes Marija Sarapova ellen is nyomoz az indiai rendőrség egy ingatlanügy kapcsán, jelenti a MTI. Az orosz teniszezőt csalás és összeesküvés gyanújával vették bűnügyi nyilvántartásba a Ballet by Sharapova – magyarul: Sarapova Balettje – elnevezésű ingatlanfejlesztési projekt ügyében. Az építkezést a teniszező is támogatta, sőt 2013-ban Újdelhibe utazott, hogy személyesen találkozzon a leendő vásárlókkal.

Pénzügyileg is csak álom a magyar csapatoknak a BL – Qubit

A labdarúgó Bajnokok Ligája még versenyben lévő 32 csapata közül szinte mindegyiknek magasabb a költségvetése, mint a két magyar kirakatcsapatnak, a Ferencvárosnak és a Videotonnak. Egyedül az azeri FK Qarabag és a ciprusi APOEL büdzséjével tudják felvenni a versenyt a magyarok, de sok esetben elég megbízhatatlan információk állnak csak rendelkezésre.

Elegánsan röpködött – interjú a Bayern München magyar legendájával

December 29-én lesz 60 éve, hogy a Bayern München megnyerte a Német Kupát. A bajorok sikerében kulcsszerepet játszott a müncheniek kapusa, Fazekas Árpád, aki az Aranycsapat idején öt alkalommal a válogatottban is védett. A Vörös Lobogó játékosa 1956. december 6-án vette nyakába a világot, majd a kilencvenes évek közepén hazaköltözött.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.11.21.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close