Sportszemle — 2017/11/14 at 06:30

Sportszemle 2017.11.14.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Nem használják a sportolók a Haladás új sportközpontját

A szombathelyi stadiont is magába foglaló sportközpont átadását követően kiderült, hogy hiába készült el a 15,6 milliárd forintból épített létesítmény, a Haladás VSE szakosztályainak sportolói (köztük több száz gyerek) mégsem használhatják. A hivatalos magyarázat szerint azért, mert garanciális munkákat végeznek a létesítmény területén, így egészen november 20-ig ismét munkaterületté nyilvánították.

Eddig 330 milliárd forint taópénzt osztottak szét

Több mint 330 milliárd forintnyi társasági adó áramlott a taótámogatási rendszer bevezetése, azaz 2011 óta az államkassza helyett különböző sportszervezetekhez – derül ki a G7.hu összesítéséből. Mint írják, a lehetséges társaságiadó-bevétel több mint 11 százalékáról mondott le az elmúlt hat évben a kormányzat.

Maglódról dobbantva lett az AS Roma ünnepelt csatára – NSO

A kőbányai olasz, akit ősei földjéről visszahívott a honvágy – Magyarországra. A kettős gyökerű fiatalember, akit a magyarok kinéztek maguk közül, de az olaszok is hűvösen kezeltek. A balszélső, aki Maglódról dobbantva lett az AS Roma ünnepelt csatára, hogy aztán a Szürketaxiban találja meg a helyét. Domenico D’Alberto lenyűgöző története.

Két és fél kilós fuksz miatt tombol Miami

A 2000-es évek elején nem volt menőbb és erősebb csapat az egyetemi amerikaifutball-bajnokságban, mint a Miami Hurricanes, vagyis a The U. Idén visszatértek a bajnokság elitjébe, és bármilyen furcsa, de a kőkemény munka mellett ebben egy 2,5 kilós aranyláncnak is igen komoly szerepe van.

Azonnal beleszeret a csapatba, ha megnézi ezt a videót

Leálltak a játékosok, hogy az ellenfél gólt rúghasson.

Női kézi: Görbicz a győri sérültekről, visszavonulásról, BL-ről – N

Görbicz Anita, a Győri ETO magyar válogatott kézilabdázója egy hosszabb interjúban beszélt klubjának sérültjeiről, a Bajnokok Ligájáról, a nemzeti csapatról és a jövőjét firtató kérdésre is választ adott. Görbicz Anita szerint az ETO ott lesz a BL final fourban (Fotó: Koncz György) „Ott játszok, ahol segíteni tudok a csapaton, ahová az edző tesz.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Real Madrid Kína bevételére készül

Közel 100 millió szurkolójuk van az országban. Erre már lehet építeni. Irodát nyitnak Pekingben és szerződést kötöttek a Weiboval, ami...

Close