Sportszemle — 2017/11/06 at 06:30

Sportszemle 2017.11.06.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kreatív Online – Az igazán okoscipő a fülünkbe súgja, hogy kell benne futni

A Sensoria legújabb, beépített nyomásérzékelővel és egy apró eszközzel felszerelt cipője szó szerint leköveti a futó minden lépését, az ezekből kalkulált különböző adatokat pedig a mellé fejlesztett telefonos applikációba küldi. De itt még nem áll meg a tudomány, a beérkezett adatokból ugyanis Mara, a mesterséges intelligenciára épülő személyi edző szűri le a legfontosabb infókat, majd ennek megfelelően adja utasításait futás közben.

Esküvőkkel, diákbulikkal próbálnak emelni a debreceni stadion gyér kihasználtságán

Érdekesen csengett az FTC-elnök Kubatov Gábor kiszólása, amikor múlt szerdán bejelentették az egyezséget az évek óta távol lévő Fradi-táborral. Így fogalmazott: „Ez rossz hír a liberális újságíróknak, mert idáig mindig azon nyikorogtak, hogy nincsenek telt házas meccsek a magyar pályákon. Hát most lesz! Csókoltatom őket százszor!”

Sportigazgatás: az NSR óriási segítséget jelent a hazai sportnak –

Szabó Tünde a magyar sportszakma fejlődésének újabb nagy lépéseként értékelte a Nemzeti Sportinformációs Rendszert (NSR), amely a sportigazgatás egyik alappillére lesz. A sportállamtitkár az NSR-ről rendezett pénteki budapesti konferenciát értékelve az MTI-nek úgy nyilatkozott, hogy a rendszer óriási segítséget jelent majd a sportolóknak, sportszakembereknek és vezetőknek, a sportszervezeteknek, a sportolni vágyóknak, valamint a gazdasági szektorban tevékenykedőknek egyaránt.

Babos Tímea: Grand Slameket szeretnék nyerni!

Idei éve és felnőtt pályafutásának is a legnagyobb dobásaként legyőzte a sportág svájci legendáját, Martina Hingist, a világbajnoki párosdiadal viszont a Babos, Hlavácková duónak is végállomás. Babos Tímea a csütörtöki sajtóankéton lapunk kérdéseire is válaszolt. – A vb-vel vasárnap a teniszévének is vége lett. Pihent már valamennyit?

Fogadjunk, hogy ilyen focipályát még nem látott

A dánok leleményessége egyszerűen határtalan, a suli tetejére szerelték fel a sporttelepet.

Tíz éve lett világbajnok a támadó oroszlán

Motorsport Számunkra is rendkívül emlékezetes az a pontosan tíz évvel ezelőtti, négy-öt perces eseménysor, amely Talmácsi Gábor karrierjének csúcsélménye. – Leintettek a kockás zászlóval, megtettem a levezető kört, majd beértem a parc fermébe. Ez talán a legcsodálatosabb, ami egész életemben történt. Átéreztem, hogy megvan és azt is, mennyi munka volt mögötte.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ezentúl a nők is járhatnak sporteseményekre Szaúd-Arábiában

Korábban akkor sem mehettek sport stadionba, ha nem sporteseményt rendeztek. Nagy lépés ez a nemek szigorú elválasztásáról híres országban.

Close