Sportszemle — 2017/10/31 at 06:30

Sportszemle 2017.10.31.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Még idén kiderül, honnan érkeztek Felcsútra a milliárdok

Még idén kiderül, honnan érkeztek Felcsútra a milliárdok – A Kúria döntött: a tao-pénz közpénz. Az összes szerződést, számlát nyilvánossá kell tenni. Az átláthatóság sem a kluboknak, sem a szövetségeknek nem tetszik, ameddig lehet, húzzák az időt. Kiderítettük, meddig lehet.

Magyarország pályázhat a 2023-as atlétikai világbajnokságra

Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) elnöke a nemzetközi szövetség (IAAF) Budapesten tartózkodó elnökének, Sebastian Coe-nak a jelenlétében hétfőn bejelentette: Magyarország pályázhat a 2023-as szabadtéri világbajnokság rendezési jogára. Gyulai Miklós a MASZ alapításának 120.

Borg/McEnroe: egy gépnek látszó emberroncs küzdött a kihívójával

Akinek van bármilyen kötődése Björn Borg és John McEnroe 1980-ban játszott wimbledoni döntőjéhez, ne hagyja ki a moziban a Borg-McEnroe-t, és nézze meg gyorsan, amíg teheti! De az se, akinek nincs: ha a hetekben bemutatott játékfilm elé olyan tömegek ülnek le, mint ahányan tolongtunk a Művész moziban pár napja, nem sokáig vetítik már.

Éremesélyekkel várhatja a téli olimpiát a magyar csapat

A Magyar Olimpiai Bizottság számításai szerint 14-20 fős csapat indulhat a szerdához képest száz nap múlva rajtoló pjongcsangi téli játékokon. Nagy Zsigmond csapatvezető a hétfői sajtótájékoztatón kifejtette, alpesi síben két női és egy férfi, sífutásban pedig a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnál (NOB) ösztöndíjas Kónya Ádám révén egy férfi versenyző indulása biztos, emellett Tóth Ivett műkorcsolyában szerzett kvótát a nemzet számára.

Ki kell adni a titkolt szerződést, ami alapján Hosszúék használják a Duna Arénát

Minden adatot ki kell adni arról, hogy milyen feltételek alapján választották a Duna Aréna üzemeltetői Hosszú Katinka klubját, és milyen kondíciók mellett, mennyi pénzért használhatja az Iron Aquatics a nyári vizes világbajnokságra elkészült létesítményt. Ezt a 24.hu érte el, amely március vége óta próbálta megszerezni a fenti adatokat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.10.30.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close