Sportszemle — 2017/10/26 at 06:30

Sportszemle 2017.10.26.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Dárdai igaz barátja megkapta élete esélyét

Dárdai igaz barátja megkapta élete esélyét – A Hertha-edző nevezte annak, nem sok ilyen van. Szélesi Zoltán irányítónak indult, jobbhátvéd lett belőle. Az U17-tel sikeres edző volt, hátha a felnőttekkel is. Imádta az Újpestet, ahol megalázták, Felcsúton hiába kereste az egyéni edzéstervet. Ő maradt Storck stábjából.

B típusú szurkolói kártyát vezet be a Ferencváros

A Ferencváros B típusú szurkolói kártyát vezet be, amelyhez nem kell a vénaszkenneres regisztráció. Erről Kubatov Gábor klubelnök nyilatkozott hat nappal az után, hogy Facebook-oldalán bejelentette: a Fradi-tábor november 4-én, a Debrecen elleni hazai bajnoki labdarúgó-mérkőzésen visszatér a stadionba, miután sikerült megállapodni a távolmaradásukkal eddig tüntető szurkolókkal.

Miklós Edit készen áll a visszatérésre

Az Audi Hungaria Zrt. szélcsatornájában tesztelték szerdán Miklós Edit alpesisíző légellenállását, a Magyarországon először végzett művelet során óránként 120 kilométeres szélsebességet értek el. A 2014-es szocsi olimpián lesiklásban hetedik versenyző elmondta, hogy a teszt célja egy olyan testtartás megtalálása volt, amellyel könnyebben lehet nagyobb sebességet elérni.

Így lett a magyar cserediákból profi labdarúgó Amerikában! – NSO

Az elmúlt hétvégén befejeződött az amerikai profi ligában (MLS) az alapszakasz, és máris rajtol a rájátszás, két magyarral, Nikolics Nemanjával és Sallói Dániellel. Ezúttal a Sporting Kansas szélsőjének édesapjával, a korábbi válogatott támadó Sallói Istvánnal beszélgettünk az amerikai ligáról, fia fejlődéséről.

„Fürdőköpenyben, könnyek között búcsúztam el” – NSO

Manapság is nagy népszerűségnek örvend az Anderlechtnél Ladinszky Attila, aki újra régi sikereinek színhelyén, az Anderlecht-stadionban járt. Ladinszky, Anderlecht: a mai napig összetartoznak (Fotók: Mravik Gusztáv) Ladinszky Attila tökéletesen érzékelheti a máig tartó tiszteletet, legutóbbi érkezését a helyi lapok is hírül vették.

Monteiro hiánya, plusz 80 kiló és riogató tájfun

Amióta Hondával versenyzem, Japánban mindig felálltam a dobogóra, kétszer a futamgyőzelem is összejött, így a Hungaroring mellett itt nyertem a legtöbbször a WTCC-ben. Ráadásul három különböző pályán jöttek össze az eredmények. Versenyeztünk a szuzukai rövidített (pole pozíció és futamgyőzelem) és teljes körön (dobogó), plusz Motegiben (pole pozíció és futamgyőzelem).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A hét sportos állásai (2017/43. hét)

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.

Close