Sportszemle — 2017/08/23 at 06:30

Sportszemle 2017.08.23.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Teljesen felforgatják a Forma-1 versenynaptárát

A Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Liberty Media azt szeretné, ha a világbajnoki sorozatban a mostaninál több városi versenyt rendeznének, és a futamok földrajzi elhelyezkedés szerint követnék egymást, írja az MTI. A cégcsoportnál az is tervben van, hogy három részre bontják a vb-t: külön blokkokban rendeznék az ázsiai, az európai és az amerikai futamokat.

Románia: a magyarok jogvédelmi szervezete feljelentést tesz – NSO

A Romániában élő magyarok jogainak védelmére létrehozott Mikó Imre Jogvédelmi Szolgálat közleményt adott ki arról, hogy aggasztónak tartja a hétfőn a Dinamo Bucuresti-Sepsi román élvonalbeli mérkőzés során történt magyarellenes megnyilvánulásokat, és az ügyben feljelentést tesz az Országos Diszkriminációellenes Tanácsnál, valamint írásbeli felszólítással fordul a Román Labdarúgó-szövetséghez, hogy vizsgálja ki a meccsen történteket.

Hivatalos: 120 millióért megy a magyar klasszis a Barcelonába

A spanyol kosárlabda-bajnokság holtszezonjának egyik legfontosabb transzfere zárult le.

Úszószövetség: Wladár, Czene és Sárdi is ringbe száll

Wladár Sándor volt olimpiai bajnok úszó, Czene Attila volt sportállamtitkár és Sárdi Ákos, a székesfehérvári úszócsapat vezetője is indul a Magyar Úszószövetség (MÚSZ) elnöki posztjáért, ha szeptember 1-jén a közgyűlés úgy dönt, visszahívja Bienerth Gusztávot – írja az Atv.hu.

Kézilabda: Bohus kapitány az U17-es lányok Eb-bronzáról

Az EYOF-aranyérem megszerzése után a korosztályos Európa-bajnokságon a harmadik helyen végzett a magyar U17-es leány kézilabda-válogatott. A csapat szövetségi edzője, Bohus Bea büszke tanítványaira a kontinensviadalon elért dobogós helyért, hozzátéve, hogy fényesebb is lehetett volna az az érem. Bruckner VinceA győri EYOF-on szerzett aranyérme után az U17-es Európa-bajnokságon is dobogós helyezést ért el a magyar leányválogatott.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Európa Liga: ennyi pénzt kereshet a Videoton a csoportkörbe kerüléssel

Az UEFA az idei Európa Liga sorozatban összesen 399,8 millió eurót oszt szét a csapatok között. Ebből 239,8 millió eurót...

Close