Sportszemle — 2017/08/08 at 06:30

Sportszemle 2017.08.08.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ilyen volt a világ, amikor a Kemény-legények 1997-ben megnyerték az

Húsz év telt el azóta, hogy húsz év után ismét felült Európa trónjára a férfi vízilabda-válogatott. A Kemény Dénes vezette csapat 1997. augusztus 22-én Jugoszláviát múlta felül a döntőben, és lett Európa-bajnok Sevillában.

Sporttörténelmet írna Márton Anita

Éremkollekciója teljessé válására hajt Londonban Márton Anita. De nem az arany-ezüst-bronz mintasorból hiányzik egy medál, hanem a szabadtéri világbajnokságokon nem állhatott még dobogóra. Fedett pályás vb-n egy ezüstöt (2016), fedett Európa-bajnokságokon két aranyat is szerzett (2015, 2017), ezüstje és bronza van a szabadtéri Eb-kről (2016, illetve 2014), és tavaly óta olimpiai érmesnek is mondhatja magát: Rióban harmadik lett.

Risztov Éva egyetlen kartempót sem tett a visszavonulása óta

Risztov Éva, a világbajnokság nagykövet asszonya teljes erővel a budapesti masters-vb népszerűsítésén dolgozik, a DIGI Sport híradójának pedig azt is elárulta, hogy a vízbe egyáltalán nem vágyik. A Millennium vízilabdacsapat indulása egy igazi kuriózum, hiszen összeáll az a gárda, amely több olimpián keresztül szállította nekünk az aranyakat. Az ő játékuk hatalmas élmény lesz.

FTC: újabb nagy névvel bővült a támogatói kör – NSO

Újabb nagy névvel bővült a Ferencváros labdarúgócsapatának támogatói köre – írja a klub hivatalos honlapja, a fradi.hu. Az FTC és a Groupama Arénát üzemeltető Lagardere Sports Hungary Kft. szerződést kötött a Penny Markettel, így mostantól három éven keresztül a neves áruházlánc lesz a Fradi exkluzív szintű szponzora.

Nem is gondolnád, hogy miből lesz a sportolók luxusnyugdíja

Hihetetlen összegeket keresnek a sztársportolók, de sportolói karrierjük nem tarthat a végtelenségig. Sokan befektetésekkel készülnek “nyugdíjas korukra”, a CNBC összeszedte, hogy a legnagyobb “celebek” mibe teszik a pénzüket. Iguodala csapata, a Golden State Warriors nincs túl messze a kockázati tőkés befektetőktől és startupoktól hemzsegő Szilícium-Völgytől.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.08.07.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close