Sportszemle — 2017/07/07 at 06:30

Sportszemle 2017.07.07.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Erős, mint Vonn, már 80 kilóval edz a legjobb magyar síző

Súlyos sérülése után augusztusban síelhet újra Magyarország legjobb alpesi sízője, Miklós Edit. “Jól érzem magam, a rehabilitáció jól halad, most már van olyan nap, amikor kétszer edzek. Ez a felépülés azon időszaka, amikor rohamosan fejlődök” – mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján a szocsi téli olimpián lesiklásban hetedik helyezett sportoló, aki azzal érzékeltette a javulást, hogy egyik héten még csak negyven kilós súllyal guggolt, a következőn pedig már ennek duplájával.

A portugál vonal után újra cívis lesz a DVSC

Hiába volt félmilliárd forinttal több a Loki labdarúgócsapatának költségvetése az utóbbi években megszokottnál, a debreceni egylet csak az utolsó fordulóban menekült meg a kieséstől. Szima Gábor szerint a nagyobb büdzsé és a portugál szakmai stáb nem hogy előrébb vitte volna a cívisvárosiak szekerét, sokkal inkább visszalépett a DVSC.

24 helyet zuhant a válogatott a világranglistán

24.hu 2017. 07. 06. 10:50 Magyarország 24 helyet rontva a 33-adikról az 57. helyre került a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelynek élére – két év szünet után – a friss Konföderációs Kupa-győztes németek ugrottak. A gyenge magyar helyezést – amely 2010 augusztusa (62.

Kézi BL: eggyel kevesebb garantált helyük lesz a magyar férficsapat

Kézilabda BALLAI ATTILA NS-VÉLEMÉNY. Egy-egy hazai héroszunknak azért is érdemes legalább egyszer elzarándokolnia a Székelyföldre, mert ezáltal önmagáról, saját küldetéséről, felelősségéről is többet tud meg; annyit feltétlenül, hogy győzelmeivel hány, más országban élő honfitársának, hívének szerez örömet, teremt újabb és újabb, láthatatlan, mégis eltéphetetlen kapcsokat.

Darnyi Tamás: Szinte soha nem álmodom úszóversenyekről

Egészen váratlanul, alig több mint egy héttel a budapesti vizes világbajnokság kezdete előtt törte meg 1993 óta tartó hallgatását a négyszeres olimpiai és világbajnok úszó, Darnyi Tamás, aki a Kossuth Rádió Sportvilág című műsorában nyilatkozott Gulyás Lászlónak. Darnyi beszél saját pályafutásáról, két gyerekéről, arról, kinek szurkol a budapesti világbajnokságon és egykori edzőjéről, Széchy Tamásról.

Erdei Zsolt: Csak pénzzel nem menthető az amatőr bunyó

Diplomatikusan vagy őszintén? – kérdezett vissza Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke lapunk érdeklődésére, amikor arról faggattuk, hogyan látta a bronzéremmel záró Harcsa Zoltán szereplését a mögöttünk hagyott ukrajnai Európa-bajnokságon. A bokszelnök értékelése egybevág Balzsay Károly szövetségi kapitány véleményével: ha Harcsa nem izgulja el a meccset, megverte volna az azeri ellenfelet, mert jobb nála.

Nincs szüksége piszkos trükkökre – interjú Justin Gatlinnel – NSO

Az idén is a Gyulai Memorial sztárja volt Justin Gatlin, aki a Nemzeti Sportnak beszélt az elmúlt éveiről, Usain Boltról, a fiáról és arról, miért ad nevet minden idényének. Justin Gatlin készséges világsztár (Fotók: Földi Imre) – A két évvel ezelőtti világbajnokságon csak egy századdal kapott ki a százméteres döntőben Usain Bolttól.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Új év, új név a legpiacképesebb sportolók listájának első helyén

Már-már hagyományosnak tekinthető a SportsPro által kiadott éves lajstrom, ami a világ élsportolóit mutatja be, piacképességünk alapján.

Close