Sportszemle — 2017/07/05 at 06:30

Sportszemle 2017.07.05.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Orosz rulett ez, de vérszemet kaptam, és csipegetem a századokat

„Még dobóatléta is voltam, mindent kipróbáltam. De nagyon hamar kiderült, hogy van sebességem, az alkatom és a mozgáskoordinációm miatt meg nekem való a gátfutás. Elég nehéz szám, sok képességnek kell a helyén lennie egyszerre. Kicsit sután csinálom, de nagy hiba azért nincs benne, és van egy-két erős elemem, ami felgyorsítja a mozdulatokat.

Feczkó Tamás: Túl sokra tartjuk a saját labdarúgásunkat

Ez az első munkanapom. ( Az interjút egy hete, hétfőn rögzítettük – a szerk.) Délután tartom az első edzést, előtte megnézem az NB III-as keret játékosait. Tervezi néhány focista felvitelét a másodosztályba kiesett csapathoz? Öten már velünk kezdik a felkészülést, de legalább megismerem a többieket is.

Röplabda: Én találtam ki, hogy mit csinálok – interjú Tatár Mihálly

Tatár Mihály, az elmúlt évszázad magyar férfi röplabdázója kedden ünnepli 80. születésnapját. A villámgyors karjáról elhíresült, a hatvanas évek végétől feladóként is remeklő legendát nem elsősorban a sokszor megénekelt eredményekről és meccsekről kérdeztük. Tatár Mihály a röplabdában lelt jó társakra, remek edzőkre (Fotó: Török Attila) – Hogy ízlik a nyolcvan?

18 évesen a világ 3. legjobban fizetett kapusa lett, érettségi helyett Ibizára ment

Az olasz ANSA hírügynökség szerint Gianluigi Donnarumma, a Milan 18 éves kapusa kedden megegyezett klubjával a szerződés-hosszabbításról: öt újabb évre ír alá, szezononként 6 millió eurót fog keresni. Ezzel a Gazzetta dello Sport szerint ő lesz a világ harmadik legjobban fizetett futballkapusa a 9 milliót kaszáló bayernes, Manuel Neuer és a 6,8-at kereső manunitedes, David De Gea mögött.

Nikolics Nemanja mellőzése luxus, Bernd Storcknak lépnie kell

A legtöbben azt olvasták Bernd Storck fejére az andorrai égést követően, hogyan maradhatott ki az a két magyar csatár a keretből, akik a legjobb formában vannak. A horvát „aranycipős” Futács Márkó és a különböző bajnokságokban már a hatodik gólkirályi címére törő Nikolics Nemanja hiányára születtek ugyan megfejtések, de szurkolói szemszögből ezek aligha voltak megnyugtatóak.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hosszú Katinka nemzetközi érdekvédelmi szervezetet alapított a profi úszók számára

Az úszó a hivatalos Facebook oldalán közölte, hogy 29 társával létrehozta a Profi Úszók Világszövetségét. Az alapítók között 15 olimpiai...

Close