Sportszemle — 2017/06/16 at 06:30

Sportszemle 2017.06.16.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Storck kapott még egy esélyt, kapitány marad

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, Csányi Sándor csütörtökön 16 órára hívta össze az elnökséget, hogy értékeljék a válogatott kiábrándító, Andorra elleni 1-0-s vereségét, és hogy meghallgassák Bernd Storck szövetségi kapitány részletes beszámolóját. Csányi ezek után az M4 sportcsatornán jóval 20 óra után jelentette be, mire jutottak a hosszú tanácskozáson.

Nagy Viktor: Örülök neki, hogy aranyat várnak tőlünk

A világbajnok, nyolcszoros magyar bajnok vízilabdázó Nagy Viktor igazi mumust jelent az ellenfeleknek a kapuban: nemcsak tudásával, hanem pszichés nyomással is próbálja kizökkenteni a vele szembe kerülő játékosokat, legyen szó válogatott- vagy klubmérkőzésről. A meccsek előtt mostanában keresztrejtvénnyel kapcsol ki, visszavonulását pedig 2020-ra tervezi.

Úszó-vb pályázat ügyében valaki nem mond igazat

Elnökségi ülést tartott a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) szerdán, ahol a sportág viharos közelmúltját ismerve immár azt kell mondjuk szokás szerint történt egy, s más. Ezért megkerestük a szövetséget, hogy mi igaz abból az információnkból, miszerint az elnökségi ülésen a MÚSZ elnöke a szerdai MTI hír kapcsán tájékoztatta az elnökséget: a 2022-es és a 2024-es rövidpályás világbajnokság pályázati határideje ugyan lejárt, de ő elintézte, hogy mégis fogadják a MÚSZ és Magyarország kandidálását?

Tokió 2020: valóra vált a vívók álma, magyar remények kosárlabdában

Tizenöt versenyszámmal bővül a 2020-as, tokiói nyári játékok programja a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) döntése nyomán. Összeállításunkban a változások magyar vetületét próbáltuk megvilágítani. Jó hír, hogy vívásban ismét teljes lesz a program, kosárlabdában pedig bemutatkozhat az a 3×3-as válfaj, amelyben a magyar női válogatott tavaly Európa-bajnok lett.

Doppingért büntetnek így, nem orvosi igazolásért

Doppingért büntetnek így, nem orvosi igazolásért – Szinte a legdurvább büntetést adtak három síző testvérnek egy hamisnak vélt orvosi papír miatt. A család szerint viszont az a baj, hogy kíváncsiak voltak a síszövetség pénzügyeire. Most Szőllősék az olimpiáról sem álmodhatnak.

Risztov Éva egy Balaton-átúszással győzte le a félelmét

Rengeteg sztársportolóval jön a 35. Balaton-átúszás, de a mezőny 95 százaléka így is amatőr lesz. Amikor az ember átússza a Balatont, egészen más tudatállapotba kerül, mint amiben előtte élt – vallják nem kevesen, akik eddig teljesítették a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5,2 kilométeres távot a magyar tengeren.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.06.15.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close