Sportszemle — 2017/06/12 at 06:30

Sportszemle 2017.06.12.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Napokon belül dönt Storckról az MLSZ

A Magyar Labdarúgó Szövetség twittere szerint a jövő héten hallgatják majd meg Bernd Storck beszámolóját az andorrai égés után, és megtárgyalják a kialakult helyzetet. Csányi Sándor MLSZ-elnök a vereség után azt mondta, nem akar hirtelen felindulásból dönteni, kell néhány nap, amíg levonják a konzekvenciát. A meghallgatást is maga Csányi kezdeményezte.

Az olimpiai bajnok magyar úszónő az üzleti világ vezetőit edzi

Kovács Ágnes tudja mennyit jelent a csapat az ember mögött

Ez az álmok kupája – „Danone Focikupa a Gyermekekért”

Tizenkét csapat versengett egymással Budapesten a 2017-es „Danone Focikupa a Gyermekekért” országos, U12-es gyermeklabdarúgó-torna nemzeti döntőjében. A Danone és az MLSZ által rendezett kupa nyertes csapata New Jerseybe utazik, hogy megvívjon a világ legnagyobb, gyerekek számára rendezett tornájának nemzetközi fináléjában.

Czene Attila: Lennék az úszószövetség elnöke

Többszörös olimpiai és világbajnoki érmesként a sajtópáholy elől figyeli és kommentálja majd a nyári budapesti úszó-vb eseményeit. A múlt heti Budapest Open versenyen már tesztelhette magát a szerepben. Milyen élményre számít „nagyban”? – A kismilliónyi önkénteshez hasonlóan én is önként és dalolva vállaltam a köztévé felkérését, még úgy is, hogy feladatomnál fogva az idő egy részében háttal állok majd a medencének.

Színes mezek a Tour de Hongrie-n

Ahogyan azt az évek során már megszokhattuk, színes megkülönböztető mezt viselnek a Magyar Körverseny legjobbjai. A színek kavalkádja az idén szélesedik: a sárga, a piros, a zöld és a fehér mellett lesz egy, méghozzá a Bianchi-kék…

Ilyen modern uszodában még sosem jártam – Szabó Tünde – NSO

Alig több mint egy hónappal a budapesti vizes vb rajtja előtt a sportért felelős államtitkárt kérdeztük arról, mit vár minden idők eddigi legnagyobb magyarországi sporteseményétől. Az egykori kiváló úszóból lett állami vezető elárulta, hogy abszolút naprakész a szervezési kérdésekben, meglátásait nem tartja magában, a konfliktusokat megpróbálja elsimítani, s akkor lenne elégedett, ha sportolóink elérnék saját céljaikat.

Michelisz csapata másodszor aratott kettős győzelmet a szezonban

Az első futamon – erről lentebb olvashatnak – szokott jó rajttal kerültek helyzetbe a büntetés miatt hátulról induló M1RA-pilóták, a fordított rajtrácsos versenyen viszont már alapból jól kezdtek. Roberto Colciagóé volt a pole pozíció, Tassi Attila Huff kiesése után pedig a hatodik helyről kezdhetett, de hamar a negyedik, majd harmadik körben már a második helyen volt.

Sosem látott minőségi mezőny a Gyulai Memorialon

Ennyi olimpiai és világbajnok egyszerre még nem volt a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjon, mint az idein, amelyet július 4-én rendeznek meg Székesfehérváron. A szervezők szombati tájékoztatója szerint több számban is olimpiai döntőnek megfelelő erősségű lesz a mezőny, a tavalyi riói ötkarikás játékok “visszavágóját” bonyolítják majd le például férfi kalapácsvetésben, ahol a legjobb nyolcból hatan, a nőknél pedig az első kilenc közül hatan is indulnak.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Charlotte bizonyíthat a 2019-es NBA All-Star gálával

Homofób törvények miatt vették el a várostól a 2017-es rendezés jogát. Időközben javult a helyzet Észak-Karolina államban, így Charlotte megmutathatja,...

Close