Sportszemle — 2017/06/08 at 06:30

Sportszemle 2017.06.08.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Óriástoronyból ugranak a Dunába a világsztárok

Magyarország fővárosa még soha nem rendezett akkora volumenű sporteseményt, mint amilyen a július 14-én kezdődő FINA vizes világbajnokság lesz. Ráadásul a glóbusz egyik legszebb városa nem csak a vb eseményei miatt kerül az érdeklődés középpontjába. A vb-re érkező több százezer külföldinek alkalma lesz megcsodálni Budapest szépségeit. Bemutatjuk a vizes vb budapesti helyszíneit.

A Chelsea a legjobb, az MU a legrosszabb ötvenben

A labdarúgás statisztikáival foglalkozó svájci intézet, a CIES legújabb kutatásában azt vizsgálta, hogy Európa 27 legerősebb bajnokságából melyik volt a legstabilabb csapat. Azt vizsgálták, hogy a legtöbbször kezdőbe nevezett játékosok a csapat összes játékpercének hány százalékát töltötték a pályán.

Bódog Tamás a Jürgen Klopptól is tanultakat alkalmazza Diósgyőrben

Szabadság előtt, bennmaradás után. Hogy van? – Ha abból indulok ki, hogy amit terveztünk és vállaltunk, akkor a stressztől függetlenül jól alakult minden. Az utolsó fordulóban csúcsosodtak ki az események, de számítottam rá, hogy így lesz. Főleg hogy az első mérkőzésem óta nyomás alatt játszottunk, így nem volt sok hibázási lehetőség.

Fehérarany címmel megjelent Imre Géza önéletrajzi kötete

Sikeres szívműtéten esett át Kyle Chalmers, a 100 méteres gyorsúszás riói olimpiai bajnoka.. A versenyzők állítják, a versenymedence három méteres mélysége olyan tökéletes vízáramlást biztosít, hogy jobb időket lehet majd úszni a Duna Arénában.

Női kézi BL: „Feketén-fehéren leírjuk a véleményünket” – az Érd is

Bár helyezése alapján csak az EHF-kupában indulhatna az Érd női kézilabdacsapata, Tekauer Norbert elnök elmondása szerint a klub kísérletet tesz arra, hogy a Bajnokok Ligájában szerepeljen a következő szezonban. Egyelőre nem tudni, melyik európai kupasorozatban indul az Érd (Fotó: Földi D.

A Szeged is alanyi jogon indulhat a kézilabda Bajnokok Ligájában

A legutóbbi három szezon eredményei alapján a magyar megelőzte a spanyol élvonalat.

Ünnepelt futballista volt, aztán menedékjogot kért Svájcban

1975. decemberében egyetlen magyar újságba sem került be, hogy két magyar válogatott futballista politikai menedékjogot kért Svájcban, miután a z újpesti bajnokcsapat két tagja nem jött haza Zürichből. Horváth József 1974-ben az év játékosa volt, Harsányi László pedig U23-as Európa-bajnokként döntött a maradás mellett.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A hét sportos állásai (2017/23. hét)

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.

Close