Sportszemle — 2017/06/07 at 06:30

Sportszemle 2017.06.07.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Tállait csak az nem izgatta, amit Csányi szeretne

Példaértékű gyűjtést közölt az utanpotlassport.hu , azt számolták ki, hány 21 év alatti játékos játszott az előző NB I-es szezonban. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elkötelezett a fiatalok játéklehetősége mellett, ezt pénzzel is támogatja, az egyetlen üdvözítő útnak tartja, hogy ne dolgozzanak hiába az államilag is támogatott akadémiák.

A Balaton ékszerdoboza a vizes vb-n is csillog

A július 14-én kezdődő vizes világbajnokság kapcsán sok szó esik a rendező városról, Budapestről, kevesebb a másik helyszínről, Balatonfüredről. A Balaton ékszerdobozának nevezett északiparti település ad otthont a hosszútávúszók világbajnoki versenyeinek. A Balaton a vízi sportok jól bejáratott helyszíneként a nyílt vízi úszók számára egy igazi paradicsom.

„Egy kerekesszékes és egy színes bőrű ember mindig kell a közös fotókra”

„Nem lepett meg Laura kinevezése, mert ismerem a franciákat – mondta Gara Róbert, akit guadeloupe-i otthonában telefonon értünk utol. – Szükségük van fekete bőrű miniszterekre, akik mögé az elnök is beállhat. Egy kerekesszékes és egy színes bőrű ember mindig kell a közös fotókra is.

FIFA 18: évek óta könyörögnek a játékosok, most valóra válik! – NSO

A rövid trailerből ugyanis nem derült ki, de akik már megpróbálták előrendelni a játékot, vagy csak beléptek a FIFA 17 főmenüjébe az utóbb napban, már láthatták a hírt: jönnek az „Ikonok”! A FIFA-ban eddig „Legendák” néven létezett egy játékoscsoport, amelyben visszavonult futballklasszisokat találhattunk, akiket az Ultimate Team-játékmódban használhattunk.

Szombaton rendezik a mozgáskorlátozott emberek sportágválasztóját

Június 10-én nyolcadik alkalommal rendezi meg a MERI Sportnapot a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ), az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet (OORI) és a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB). A szervezésben az idei évtől részt vesz a Fogyatékosok Országos Diák-és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) is.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Messi saját tematikus vidámparkot nyit Kínában

Messi Experience Park néven az argentin futballsztár pályafutását bemutató vidámpark épül Nankingben. 2019-től várják a látogatókat.

Close