Sportszemle — 2017/05/23 at 06:30

Sportszemle 2017.05.23.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Mire vitték a külföldi edzők az NB I. után? Szváziföld is a listán

Ricardo Moniznak végre volt egy teljes szezonja a holland másodosztályú FC Eindhovennél, de mivel csak a 11. helyre vitte a csapatát, ezért nem töltheti ki a jövő nyáron lejáró szerződését. Érdemes megnézni, milyen eredményei voltak, miután elhagyta Magyarországot. Monizt a Fraditól 2013 decemberben távolították el.

Akaba történelmet írt és vezeti a Nemzeti Galopp Ligát

Legutóbb még a Monarchia idején volt triplázója a Millenniumi Díjnak.

Kreatív Online – Sportolókkal népszerűsítik a magyar tejet

Nyolc pályázó ügynökség közül a Hinora Marketing Group (HMG) nyerte a Tej Terméktanács (hivatalosan: Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács) meghívásos, három fordulós tenderét, így az ügynökség a 2017 és 2018-as évek teljes körű marketingkommunikációs tervezését és lebonyolítását végzi, ATL, BTL és online platformokra egyaránt – olvasható a közleményben.

Van Gerwen, akit a darts tett fontmilliomossá

Michael Van Gerwen nyerte a 2017-es Betway Premier League darts bajnokságot és ezzel megvédte címét. A bajnoki trófeán kívül az ő zsebébe vándorolt a győzelemért járó 250 000 angol font, azaz 91 millió forint is. Ezzel a győzelmével a világelső már karrierje során több mint 4,8 millió fontot…

Pék helyett világbajnok labdarúgó; auf wiedersehen, Philipp Lahm! –

Philipp Lahm, a Bayern München történetének egyik legkarizmatikusabb játékosa a Freiburg elleni szombati bajnokin befejezte pályafutását. „Természetesen” újabb bajnoki címmel, amelyből összesen nyolc van neki – e tekintetben egyedül ül a trónon Németországban. Összesen 517 alkalommal lépett pályára tétmérkőzésen a bajor csapatban, amivel a hetedik az örökranglistán.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.05.22.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close