Sportszemle — 2017/05/16 at 06:30

Sportszemle 2017.05.16.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A lovat nem állíthatod be úgy, mint a Forma-1-es motort

„Egész életünkben két percért dolgozunk. Ennyi időbe sűrűsödik bele minden adrenalin, ennyi telik el a szólítástól a kör végéig. A pályán századmásodperceken múlik minden. Okosak a lovak, a felhajtásból, a körülményekből megérzik, hogy milyen kaliberű versenyen vannak, ők is feszültebbé válnak ilyenkor.

Világklasszisok segítenek felfedezni a magyar foci tehetségeit

Az olasz fociról szólhat legtehetségesebb gyerekfocisták nyara. Kiváló olasz szakemberek érkeznek ugyanis a nyáron Magyarországra, hogy felmérjék és képezzék a legügyesebb 10-14 év közötti gyerekeket – jelentette be az olasz válogatottal 1982-ben világbajnok csatár, Paolo Rossi a CIB Bank szervezésében tartott sajtótájékoztatón Budapesten. 2017. június 26-30.

Ki lesz a Nemzet Sportolója?

Noha a sportnapilap nemrégiben közzétette a Földi Imre súlyemelő halálával megüresedett Nemzet Sportolója cím lehetséges várományosait, egy facebookos „népmozgalom” fittyet hány a kizárólag férfiakból álló listára, valamint az olimpiai eredményességre, és a tájfutó-világbajnok Monspart Saroltát „jelöli” a tizenkettedik sportikonnak. – Olvastam a Nemzeti Sportban megjelent listát, és követem a Facebook eseményeit is.

A magyar válogatott kapusa sejtette, hogy nehéz dolga lesz, de azt nem, hogy ennyire

David Kaye szerint a magyar kormány üzenni fog azzal, ha elfogadja a törvénytervezetet. A civiltörvényről és a magyar kormányról beszéltünk az ENSZ-raportőrrel, aki a Magyarországot keményen felszólító jelentést írta.

A támadók rémálmává vált a magyar kosaras

Hanga Ádámot beválasztották a spanyol kosárlabda-bajnokság alapszakaszának álomcsapatába. A Baskonia Vitoria játékosa ezen felül most a forduló legjobbja is lett. A magyar kosaras sorra kapja az elismeréseket, a múlt héten az Euroliga legjobb védőjévé választották, most pedig az Endesa Liga legjobbjai között is ott van.

Kulcsár Krisztián: Rossz lenne, ha a 2024-es és 2028-as olimpia is elkelne

A május 2-án a Magyar Olimpiai Bizottság elnökévé választott Kulcsár Krisztián szomorú lenne, ha a Nemzetközi Olimpiai Bizottság szeptember 13-án a 2024-es és a 2028-as nyári játékok rendezési jogát is odaítélné Párizsnak és Los Angelesnek. Az újdonsült MOB-elnök szerint az általa irányított szervezet annak ellenére sem utazási iroda, hogy feladatainak jelentős részét visszavette az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Közösségi élmény, nemzetközi meccsek és figyelem – ez kell(ene) a magyar szurkolónak

Több mint 700 magyar szurkoló töltötte ki egy egyetemi diplomadolgozat során összeállított kérdőívet, amely a válogatott és az NB I....

Close