Sportszemle — 2017/05/15 at 06:30

Sportszemle 2017.05.15.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ha van 100 000 000 euród, már szóba is állnak veled

Ha van 100 000 000 euród, már szóba is állnak veled – Szupercsatárokról fog szólni a nyár a futballban, veszélybe kerül Pogba rekordja a következő átigazolási idényben. Ad és vesz az Atleti, a Real, a BVB, piacon Balotelli és a PL legjobb középpályásai.

AIPS: nagy magyar siker a tisztújító közgyűlésen – NSO

Magyar idő szerint péntek hajnali negyed négykor a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség 80., tisztújító közgyűlésén – amelyen 110 tagország képviseltette magát – a dél-koreai Pjongcsangban a szervezet vezetőségének tagjává választották Csisztu Zsuzsát, a Magyar Sportújságírók Szövetsége első alelnökét, a MOB tagját, a népszerű televíziós sportújságírót, aki ezzel a 24 tagú testület két női tagjának egyike lett a kenyai alelnök, Evelyn Watta mellett – számolt be róla a magyar szövetség a Facebook-oldalán.

Diszkótulajdonosból lett Keresztapa mozgatja a futballbizniszt

Egy fogszabályzós, itt-ott pattanásos, tizennyolc éves tinédzser addigi életének legszebb napját akarta megünnepelni. Alig néhány perce írta alá szerződését a Manchester Uniteddel, a világ akkori egyik legnagyobb klubjával, ráadásul azonnal megkapta a távozó szupersztár, David Beckham hetes számú mezét is. Cristiano Ronaldo elfogódottan, rajongva nézett menedzserére, Jorge Mendesre, aki csak annyit mondott neki: „Ha visszaérünk a hotelbe, kibontunk egy pezsgőt.”

Egy rúgás, ami háborút robbantott ki

Huszonhét éve ezen a napon lendült Zvonimir Boban lába egy rendőr felé a zágrábi Maksimir Stadionban. A futballpályán született karatemozdulat a nagypolitika részévé vált, sokak szerint ugyanis jelentős mértékben befolyásolta a horvát közhangulatot a 90-es évek elején, mely végül háborúba torkollott. „És akkor ott álltam.

Igazságosabb kiíráshoz térnek vissza a kézi-vb-n

A 2019-es férfi kézilabda-világbajnokságon a csoportkör után ismét középdöntős fordulókat rendeznek az eddigi nyolcad-, illetve negyeddöntők helyett – közölte az MTI. A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) friss határozata az új lebonyolításról visszatérés egy korábbi formához, amelyet a 2011-es vb után szüntettek meg.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Interaktív Facebook reality a Pepsitől a BL-döntőre

Interaktív Facebook realityt indít a Pepsi hazai vállalata a Bajnokok Ligája döntő felvezetésére. Összekapcsolják benne a cég két nagy szponzori...

Close