Sportszemle — 2017/04/26 at 06:30

Sportszemle 2017.04.26.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Neymar keresi a legjobb magyar focistát

24.hu 2017. 04. 25. 12:06 Profik kizárva, csak amatőrök jöhetnek szóba. Indul a Neymar Jr’s Five elnevezésű futballbajnokság. Hazánkban is megrendezik a 2016-ban nagy sikerrel debütáló Neymar Jr’s Five elnevezésű futballbajnokságot.

Lesz kikért izgulni a budapesti rg Eb-n

Kis Alexandra például négy szerrel versenyez majd.

Taómilliók nélkül is lehet tehetségeket nevelni – bár sokat árt a rendszer

Épp akkor ült le Bolla László a tévéje elé, amikor Szoboszlai Dominik Oroszország ellen az U17-es Eb-selejtező hosszabbításában, 1-1-nél újabb szabadrúgásához készülődött. A Főnix Gold FC egyik alapítója már előre látta, abból a pontrúgásból bizony gól lesz. Így is lett. Bolla elmorzsolt egy-két könnycseppet, Magyarország pedig egy lépéssel közelebb került a korosztályos Eb-hez.

Ezért nem a magyar futball húzott hasznot az 5.5 millió eurós tehet

A dunaszerdahelyi születésű, szlovák U-válogatott Bénes László az elmúlt hétvégén már az ötödik meccsét játszotta a Bundesligában, a Borussia Mönchengladbach színeiben, a Dortmund ellen a 64. percben állt be csereként.

Meddig jutott Hosszú Katinka klubja?

Ahogy tavaly, idén is a győri úszók nyerték a klubok versenyét az országos bajnokságon. Jakabos Zsuzsa, Sebestyén Dalma, Balog Gábor, Lobanovszkij Maxim és Takács Krisztián is már készülhet a vb-re. A győriek 1935 pontot szereztek, a 4 arany-, 8 ezüst- és 7 bronzérem mellett számtalan döntőben érdekeltek voltak.

Kritika: “Az NB1-be előbb néző kell, nem videóbíró”

Bede Ferenc, korábbi FIFA-bíró a Digi Sport Reggeli Start műsorában nyilatkozott több, aktuális, a játékvezetést érintő kérdésről. Puhl Sándor, aki 17 éve kisebb megszakítással vezeti az MLSZ Játékvezetői Bizottságát, miközben a Sport1 televízióban az El Clásico után tíz perccel azonnal és nyilvánosan kiértékelte José Hernández játékvezető teljesítményét, kapitális hibáit, addig Kassai Viktor Real-Madrid BL-negyeddöntője (4-2) kapcsán hallgat, mint hal a vízben.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.04.25

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close