Sportszemle — 2017/03/28 at 06:30

Sportszemle 2017.03.28.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Bosszantana, ha azt hallanám, magyarként szép eredmény

Régen volt olyan jó sífutója Magyarországnak, mint amilyen a 24 éves Kónya Ádám. Nagy versenyeket ugyan még nem nyert, de már van olyan eredménye, amellyel mehetne a jövő évi, pjongcsangi téli olimpiára, és ahhoz sem kell túl sok neki, hogy kiharcolja a világkupákon való indulást. Akkor aztán hétről hétre lehetne látni az Eurosport közvetítéseiben.

A FINA elégedett a magyar szervezéssel

A vizes világbajnokságok eddigi legjobbjának ígérkezik a nyári budapesti vb.

NB I: “Egy bizonyos szempontból szerencsés, hogy kevés a néző Magyarországon”

Közeleg Bódog Tamás első tétmeccse a DVTK labdarúgócsapatának élén. A korábban a Videoton, az RB Leipzig és a Bröndby szakmai stábjában dolgozó szakember még a válogatott szünet előtt vette át a kiesés ellen menekülő diósgyőri csapat irányítását, szerdán a Ferencvároshoz látogatnak a Magyar Kupa-negyeddöntő első mérkőzésén.

Kreatív Online – Hiányzik a szponzori háttér a magyar e-sportból

Nem a játéktípus szabja meg, hogy mi lehet e-spor t. Ha egy mondatban kéne definiál­nom, az e-sportok olyan videojátékok, amelyek nagy tömeget vonzanak, professzionális szinten, színpadon, közönség előtt, közvetítéssel, versenyszerűen játszhatók. Szóval minden, online játszható játék, amelyben össze tudják mérni a teljesítményüket, versenyezni tudnak a résztvevők, azzá válhat.

Női kézi BL: megváltozhat a lebonyolítási rendszer – NSO

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) végrehajtó bizottsága Bécsben ülésezett, a napirendi pontok között pedig a női Bajnokok Ligája jelenlegi lebonyolítási rendszerének felülvizsgálata is szerepelt. A bécsi ülésen elhangzott, megvizsgálják egy olyan lebonyolítási rendszer előnyeit és hátrányait, melynek csoportkörében két nyolccsapatos csoportban küzdenének meg egymással az együttesek, ezt követően pedig azonnal az egyenes kieséses szakasszal, a negyeddöntőkkel folytatódna a sorozat.

Jobb és bal kézzel is lenyomta a világot

Három arany-, két ezüst-, és egy bronzérmet szerzett a magyar szkanderválogatott az olaszországi Bresciában rendezett világkupán. Kovács Péter duplázott: a 95 kilósok között mindkét kézzel aranyérmes lett. Ugyancsak első lett a súlycsoportjában Kőváriné Ivánffi Brigitta. A +70 kilogrammban jobb kézzel volt eredményes.

A spanyol bajnokságról álmodik az U17-es válogatott hőse

Az Eb-selejtező legjobb magyar játékosának Bernd Storck is gratulált.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Pjongcsang 2018: NHL-játékosok nélkül rendezhetik a téli olimpiát

Továbbra sincs megegyezés arról, hogy az NHL-játékosok részt vesznek-e a jövő évi téli olimpián. Vészesen fogy az idő, viszont az...

Close