Sportszemle — 2017/03/17 at 06:30

Sportszemle 2017.03.17.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Vasas: kezdődhet az új stadion építése, bővíthető befogadóképesség

Miután sikeresen zárult a közbeszerzés, Markovits László, a Vasas Sport Club elnöke a klub 106. születésnapján aláírta a Market-KÉSZ konzorciummal kötött generálkivitelezői szerződést az új Illovszky Rudolf Stadionra. A vasassc.hu-n olvasható hírből kiderül, hogy a megállapodás mindenekelőtt az 5154 férőhelyes stadion megépítéséről szól, mégpedig a keleti lelátó igény szerinti, későbbi bővítésének lehetőségével, amelynek köszönhetően a befogadóképesség elérheti a 6204-et.

Irdatlan pénz a látványsportokra: 415 milliárdot öltek bele Orbánék

Évről évre nő az öt látványcsapatsportnak jutó taotámogatás összege: tavaly százmilliárd forint bevételről mondott le az állam a javukra – derül ki a 24.hu-nak megküldött adatokból.

A 16 éves Keszthelyi Vivien nagy lehetőséget kapott

Az Audi hivatalos honlapján jelentette be, hogy a világ legerősebb elit márkakupa-sorozatában indítja a tizenhat éves Keszthelyi Vivient. A német autógyár a világ minden tájáról jelentkező több száz pilóta közül, számos teszt és vizsga után válogatta ki azokat, akik ebben a szezonban rajthoz állhatnak.

Óriási pálfordulás állt be Hosszú Katinka életében

Olimpiai, világ és Európa-bajnok úszónőnk két év után újra feltűnt a 2017-es világbajnokság reklámarcai között. Megkérdeztük, hogy lehet ez?

Magyar közönségre szabott gyakorlatok

Harmincöt ország felnőtt ritmikus gimnasztikázója és huszonnyolc nemzet junior-kéziszercsapata vesz részt május 19-21. között a Budapesten rendezendő Európa-bajnokságon. A Papp László-sportarénában karikával, labdával, buzogánnyal és szalaggal előadott gyakorlatokat láthatunk majd, s bár még több mint két hónap van hátra az eseményig, a téma a nemzeti ünnep másnapján is nyer némi aktualitást.

Világfutball: a svédek megtalálták a színészkedés ellenszerét? – NS

A svéd másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Östers IF klubigazgatója, Johan Lindberg elhatározta, hogy megtisztítja a futballt a színészkedéstől – saját csapatával mutat példát. A svéd Östers IF-nél a következő hónaptól mindenki büntetést kap, akiről bebizonyosodik, hogy színészkedett a meccsen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

VIP-kispadot állított fel az üzleti vendégeknek a francia csapat

Kreatív kezdeményezéssel emelte új szintre az üzleti vendéglátást a francia Reims. 10 VIP-vendég közvetlenül a pálya széléről élvezheti a meccseket,...

Close