Sportszemle — 2017/03/06 at 06:30

Sportszemle 2017.03.06.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Budapest visszalépése után már a NOB-nak is feltűnt, hogy valamit tenni kell

Könnyítések várhatók az ismételt jelentkezésnél és a versenyhelyszínek kiválasztásánál.

Kubatov Gábor: Már nincs meg a csibészbecsület az ultráknál

BL-selejtezős pofon utáni kilábalás, gátszakadásra várás, vénaszkenner. Nagyinterjú

Atlétikai Eb: Márton Anita tönkreverte a mezőnyt, aranyérmes! – NSO

Márton Anita újra Európa-bajnok! A magyar sportoló 19.28 méterrel, a világ idei legjobb eredményével megnyerte a női súlylökés döntőjét a Belgrádban zajló fedett pályás atlétikai Európa-bajnokság pénteki versenynapján, ezzel megvédte 2015-ben kiharcolt Európa-bajnoki címét.

Tizenkét év alatt törtek darabokra Lékó Péter álmai

Az elmúlt közel másfél évtizedben a magyar sakksport egyet jelentett Lékó Péter nevével. A szabadkai születésű nagymester 2004-ben, 25 évesen ért pályafutása csúcsára, amikor a svájci Brissagóban világbajnoki döntőt játszhatott az orosz Vlagyimir Kramnyikkal. Lékó az utolsó játszmában drámai körülmények között vesztett, így oda lett a győzelem.

Az amerikai labdarúgást már nem csak a nyugdíjasok választják

Pelé, Franz Beckenbauer, Gerd Müller, George Best, Johann Cruyff. Csak néhány legendás labdarúgó, aki átugrott az Amerikai Egyesült Államokba kicsit rúgni a bőrt. Igaz, akkor még az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságot nem Major League Soccernek (MLS), hanem North American Soccer League-nek (NASL) hívták. És az előd csak 1968-tól 1984-ig létezett.

Nem voltam elegáns, az igaz

Nem voltam elegáns, az igaz – Miért más épült meg a Dagálynál, mint ami az eredeti tervekben volt. Hogy lett 100-ból 190 milliárd a Puskás Stadion? Mivel lehet büntetni az országot? Szeles Mónika kampányolt volna a budapesti olimpiáért. Interjú Fürjes Balázs kormánybiztossal.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Külön jegykategóriát alakított ki a FIFA a túlsúlyosoknak a Konföderációs kupára

Orvosi igazolással lehet igénybe venni a jegyeket, amelyek extra ülőfelületet és könnyű megközelíthetőséget garantálnak. A FIFA a testtömeg-index alapján húzta...

Close