Sportszemle — 2017/02/27 at 06:30

Sportszemle 2017.02.27.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A tárcsaféktől rettegnek a bringások, most még csak cipőt vágott szét

Az Abu Dhabi Tour első szakaszának utolsó kilométerén több versenyző elesett. Owain Doull (Sky) is megsérült a bukásban. Nem a sebei, hanem a szétvágott cipője miatt lett ügy. Felélénkült a vita arról, hogy az országúti kerékpározásban van-e helye a tárcsaféknek.

Azért, mert nem lesz Budapesten olimpia, még épülni fognak a sportlétesítmények

A sportinfrastruktúra, vagy a sportágak fejlesztése nem áll le.

Szeles Mónika, az örök maximalista – NSO

Szeles Mónika 21 év profi sport után nem adta fel az életét az edzősködésért, ám fontosnak tartja, hogy a gyerekek megismerkedjenek a sportággal – ezért is jött el Budapestre, a Magyar tenisz napjára. Szeles Mónika csak a profi sportnak intett búcsút, a tenisznek nem (Fotó: Veres Viktor) Hogy én mennyire szeretem Budapestet!

Mintha a jégtánc kerékpárra került volna

Cirkuszi látványosságnak indult, aztán a Nemzetközi Kerékpár Szövetség által is elismert sportág lett a művészeti teremkerékpározás, amelyhez a tornászok ügyessége és technikája szükséges. Magyarországon is működik néhány lelkes egyesület. A Nógrád megyei Romhány az itthoni bázis. A kerékpársport sokszínű világot teremtett magának, más sportágakat mixelt össze a sajátjával egész hamar azután, hogy maga a mai formájában ismert bicikli megszületett.

Megvan Talmácsi Gábor új munkája

A gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 köbcentis kategóriájában 2007-ben világbajnok versenyző a Budapesti Motor Fesztiválon tartott sajtóbeszélgetésen elmondta, hogy a mostani év több nagy változást hozott az életében. „Januárban diplomáztam a Testnevelési Egyetem sportmenedzser szakán, immár öt lábon áll a vállalkozásom, amely az idei évtől Talmácsi Group néven és új arculattal jelentkezik” – hangsúlyozta az aktív versenyzéstől egy baleset miatt 2013-ban visszavonult motoros.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sárkány díszíti az idei BL-döntő labdáját

Bemutatták a 2017-es Bajnokok Ligája döntőjének labdáját. A finálé a walesi Cardiffban lesz, ezért a kelta mitológia adott ihletet a...

Close