Sportszemle — 2017/02/13 at 06:30

Sportszemle 2017.02.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Orbán focicsapatának ki kell adnia, mire költötték a milliárdjainkat

A Demokratikus Koalíció fontos pert nyert a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Közalapítvány ellen, számolt be a hírről a Magyar Narancs. A Fővárosi Ítélőszék határozata szerint Orbán Viktor futball-intézményének nyilvánosságra kell hoznia, hogy 2013. január 1-től 2015. november 26-ig egészen pontosan mire és hogyan költötte el a társasági adókedvezményből kapott milliárdokat.

„Nem gondoltam, hogy ilyen kemény lesz” – a magyar átlövő és a Pláz

A Ferencvárosban nem tudott meghatározó játékossá válni, ezért tavaly nyáron 22 évesen úgy döntött, hogy belevág az ismeretlenbe és légiósnak áll. A német női kézilabda-bajnokság magyaros klubjához, a TuS Metzingenhez vezetett a fiatal jobbátlövő útja, ahol már fél szezon alatt is rengeteget tanult.

Elég ijesztő képet mutatunk a magyar olimpizmusról

Nem valami chemtrail-összeesküvésről van szó, hanem például sirályokról: esznek az elhullott hattyúkból, majd telepotyogtatják vírussal az országot. Nem igazán tehetünk ellene.

Filipovics: Ezért volt nagy siker Huszti átigazolása!

2017-02-10 15:24:58 Vladan Filipovics, a napokban a kínai Csangcsun Jatajhoz szerződő Huszti Szabolcs menedzsere a Sport TV Mai helyzet című műsorában elmondta, nem anyagilag volt nagy siker számára Huszti Kínában szerződése. Hozzátette, a külföldön szereplő légiósok jó teljesítménye segítheti más magyar játékosok külföldre szerződését, és hogy az Eb után picit csalódott, de bebizonyosodott, hogy több kell egy Eb-nél és néhány jó meccsnél.

Amikor a tested haldoklik

Miért nem borotválkozik majd Klein Dávid és Suhajda Szilárd a világ tetején, amikor első magyarként oxigénpalack nélkül érhetnek fel a Mount Everest csúcsára? Mikor kell csúcsot támadni, mikor kezd a szervezet haldokolni? Megosztjuk önökkel a Magyar Everest Expedíció 2017 kulisszatitkait és háttér-információit.

Súlyemelés: Reménytelen ez a sportág itthon – U23-as Európa-bajnoku

Az amúgy is nagy bajban lévő magyar súlyemelésnek hatalmas érvágás, hogy az U23-as Európa-bajnok Soóky Gergely 23 évesen feladta a szélmalomharcot, és otthagyja a dobogót. Soóky Gergellyel egy kicsit a közeljövő is lelépett a színről (Fotó: MTI) …

A hazai pálya hátránya

Rohanjon aláírni, ha nem akarja, hogy még az unokája is adósrabszolga legyen. Ezen a héten – s csupán erre az alkalomra, egyetlen írás erejéig – változtatunk állandó publikációs gyakorlatunkon, s már a megjelenés hetében közzé tesszük aktuális nyomtatott kiadásunk egyik legfontosabb cikkét. Tesszük ezt azért, mert meggyőződésünk szerint a 24.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

eSport: indul az NBA 2K eLeague

Az eSport jelentősége napjainkban már megkérdőjelezhetetlen. Az NBA sem akar kimaradni a több száz milliós üzletből, így az amerikai major...

Close